|
Уапсен Љубе Бошковски |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | |
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една сестра помалку ќе се шета во Македонија . Добро бе дали малку му беа пари од косово ? Па зарем му требале уште една вреќа пари? Скапа играчка се ова избориве . Замислете сега СДС и ВМРО колку вреќи имаат потрошено...
|
|
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
garant i cia i fbi, se umesani, ma i kgb, i mi6, i dzems bond i site. Samo cekam koga branko ke go povika narodot na revolucija zasto ova vise ne se trpelo. ama rosaviot toa nema da go rece, zasto ljube ne mu e potreben vise.
Aj toa sto mu nasle pari so site gi vidovme, toa ne e tolku bitno, nego me interesira koj mu gi daval tie pari i za sto, toa me interesira. a ako pravel nezakonski raboti definitivno treba da go sudat, i bilo koj drug, ke vidime so ke bide, vremeto ke pokaze |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа лајно не требаше ни да го вратат од Хаг...
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две верзии- Едната дека е фатен со земање пари (кои биле одбележани) друга (од неговите) дека бил следен и наместен. Јас си го кажав своето за него-не ми се бендиса изборната реторика која ја користеше и епитетите кои ги лепеше. |
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според тоа што го слушнав, биле преземени посебни истражни мерки од ЗКП уште пред три месеци. Тоа значи дека истражен судија ги одобрил тие истражни мерки. А тие се преземаат за дела за кои е предвидена казна затвор од најмалку четири години или пак се сторени од злосторничко здружение, баднам организациона група. Според тоа што го разбрав, преземени биле посебни истражни мерки тајно набљудување, следење и тонско-визуелно снимање, изгледа се товари за злоупотреба на службена положба и овластувања од член 353 од КЗ и примање поткуп од член 357 од КЗ на Македонија.
Штом се преземени посебни истражни мерки, значи дека казненото дело за кое постои основано сомневање дека е сторено воопшто не е шега. Изменето од Македон - 07.Јуни.2011 во 01:00 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајдеееее, пак ли Љубе во затвор?... Се сеќавам, скоро беше, кога Филип Петровски го напушти и го обвини за криминални пари (кои наводно ги земал од Косово), дека соработувал со СДСМ, дека рекетирал, поради што овој решил повеќе да не го дружи Бошкоски. Кој да ги знае за какви интереси одработуваат и какви игри и пари се во прашање. А и кога го видов кој му е адвокат... Џанго, поранешниот министер на СДСМ за внатрешни работи, ќе го брани Љубе, поранешниот министер исто за внатрешни работи од ВМРО-ДПМНЕ, обвинет за криминал... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...django puca prvi?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џанго “пуца“ први, ама брат Љубе пуцаше најјако... |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ти се викало МОЌ НА СУГЕСТИЈА ,о...од психологијата, един може да биде водач на масите(поготово у ваквија комуни),другите сите викаат ,оалллааа.... и можеби така е најдобро,кој си се снајде си се снашол,кој си го наполни џебот ,а не го фатија е мајстор,така функционира општество на м...ја.
Дури и закони се појавија и членови,а нема ни судска постапка ,не се помислува на никаква пресумција,веднаш се суди,гладните мора да се задоволат. Богами братучедите двајцата најјаки се покажаа засега,ама на едниот кој иста служба беше ,од почетокот на новата историја ,знаеме како татко му го наместија и некаде му наводно во српската земја го ...,доаѓаат нови времиња,времиња на СОДОМА И ГОМОРА,џабе ви е дискусија,нема ништо интересно,обичен ВЕСТЕРН ФИЛМ и закон на ПРЕЧЕСНИОТ СУДИЈА. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубе е ќорак ... за у ќорку ... Требаше да га затворив хрвати још к'д беше у Хрватску, да не поштедив од њега. |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originally posted by MyWay
Sega treba da go najdat izvorot koj gi daval parite na Ljube....priveden e po nekolku osnovi...Zal mi e za covekot....mesto da si uziva doma so familijata i da se raduva na zivotot od koga izleze od Hag, toj povtorno se vkluci vo politikata...So glava niz zid....Sam si napravi..a bas ke ziveese kako heroj ako se povlecese togas..i prodolzese da uziva vo zivotot.. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...toa e toa..ne smee "sekoj" da se mesa vo politika.
a za parite?...mozebi sakal da si gi plati reklamite vo A1,pa im padnalo krivo na ovie drugive..pa aj...kap Saro. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛОПАТАР А?
КЛАТИГАЛВА А? епа дојди сеа ваму |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...уште два-тројца за "закентрат"...и може-те после на раат да оди-те на референдум за името.
Изменето од zagor - 07.Јуни.2011 во 12:00 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |