|
Зошто црвената боја се смета за... |
Внеси реплика | страница <12345 50> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прекрасна боја, како и секоја друга, ја обожавам.
Црвена на нешто убаво ме асоцира, секси,заводливо, романтично, безобразно, софистицирано.....се во едно. Ги сакам сите нијанси на црвена кога се прикладно употребени, црвен кармин ми е "must must have", јарко црвен и загасито црвен. Имам дреч црвени завеси во дневна соба зашто ја оживуваат просторијата некако и мене ме прават да се чувствувам расположено и среќно |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууу, мој човек
И јас имам дреч црвени завеси во дневна... и плус неколку црвени парчиња мебел... |
|
Dora Bakojani
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 130 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
k*rvinska?!
ne znam! |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi kade i kako e upotrebena
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто црвената боја некој ја окарактеризирал како к*рвинска воопшто не ми е јасно
тоа е боја која зрачи со живот,со енергија,динамика во гардеробата не ми е баш застапена,но лакот,карминот,скоро секогаш се црвени...а и неколку парчиња од мебелот ми се во таа боја...размислувам и за некој ѕид,ама сеуште не сум начисто со крајниот ефект |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој тоа..ја карактеризира..?!?
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич да не се мислиш, од искуство: црвената боја на зидовите е... ммммм.... посебно нешто Сепак зависи за која соба и колкава е просторијата, оти малку затемнува... ама верувај ќе бидеш презадоволна од крајниот ефект |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
црвената е единствената боја која расте и зрее заедно со нас
на малите девојчиња многу слатко им стои светла црвена боја
кога тинејџерките облекуваат јака црвена боја, таа ја истакнува нивната младост и храброст
во триесеттите години, црвената со боја на крв асоцира на зрелост, страственост и отменост
уф...нека потрае уште малку пред да морам да ја затемнам мојата црвена во нијанса на трула вишна
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на тие со црвени коси им викаат да се плауши
jас кога бев мала сакав да сум како Пипи Долгиот чорап...сакав пиги и наранчаста боjа на косата...ма не знаев дека Пипи била плауша... како и да е. постоjано сум менjала од црвено на црно и обратно. jа сакам црвената боjа. ми седи добро. но обожавам црната. тогаш сум си jас. Изменето од pagane - 27.Јули.2009 во 19:03 |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Gluposti...isto kako i violetovata boja sto ja smetaat za pederska...da ne kazam gay...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не виолетовата , туку розевата мене ми е к*рвинса само кога jа гледам Мерлин Монро. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ич не ја сакам
Многу ми е.... знаете де Некако...уфф....особено кога ќе помислам на црвена долна облека...бреееејј нема нешто што повеќе го мразам |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа е другата варианта! |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се согласувам со терминот к*рвинска,би рекла енергична и страствена.
Може било која друга боја така да делува....зависи од моделот,личноста која ја носи и начинот на кој ја носи. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |