|
Шекеринска си оди, се бара наследник! |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Јас чувствувам одговорност да се ставам на располагање на идниот претседател на партијата, на идното раководство, да помогнам со своето искуство и со своето знаење“, вели Владо Бучковски, СДСМ.
Bucko neim pomagaj te molam, osobeno ne so tvoeto iskustvo i znaenje, ovie definitivno nemaat namera da se reformirat. |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti ne se sekiraj za mene za sto jas se zamaram, a jas kolku sto gledam Makedonija nikogas nemala ponezavisna politika i nikogas nemala tolku sojuznici. Zatoa sum ubeden deka pred nas e mnogusvetla idnina. A od tamu kaj sto sum brgu ke se vratam zatoa i me interesira MAKEDONSKATA politika. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i tuka gresis ... tokmu takvi kako bucko mozat da pomognat najpojce .... gi znae site kriminalno - svercerski dupki ..... da ne mislis ti deka zemjava na ekonomski plan opstojuva od proizvodstvo i izvoz ? ....... hahahahahaha ... mora da ne si bil dolgo tuka ... od 2001 - ta mozebi , a ? .......
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne tolku dolgo, ja znam situacijata odlicno. Tuku sto kar od toa sto Bucko go znae, kolku znae i kolku e sposoben vidovme dodeka bese premier, zatoa ne blagodaram. Ako nekoj vredese vo SDSM toa bese Ilinka Mitreva. Muabetot mi e deka na SDSM mu treba svezina novi luge, djabe im e ako grobarite se vrtat vo partijata se edno koj ke e noviot lider,skoro site od stariot esalon treba da si odat a svoeto iskustvo moze da go iskazat kako sovetnici. Na SDSM mu trebat novi luge, mladi i ambiciozni. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahhahah
interesno mi e kako za isto zboruvate i se nadmudruvate kje vi kazam i da ja zatvorime temata lista na nearni: kiro branko buchko rada tito buchko pak- suva lepota makraduli- steta so ne go turiv na prvo mesto ivanovski sega nekako se probiva do vrvot za nearni li kje zboruvame a da i nenno treba da go primat vo komandata- oti zaluzil caooooooooooooo nategachi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДСМ, има квалитетно членство но дискредитирано лидерство. Добар лидер може радикално да ги смени работите, лидерот мора да се обкружи со квалитетни несикомромитирани лиѓе а најдобро е да донесе нови надвор од партија луѓе. Нешто како што направи Грујо со Ставревски.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, a vie vo vasite redovi imate mnogu simpatisni cupinja
kako Vlatko Gjorcev na primer
se prasuvam sto kje zborevte za nego, ako po nekoja slucajnost bese clen na sdsm, a ne na vmro
stvarno
zamislete
dali togas kje vi bese simpaticno voa cupeto???
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno e deka tuka se zboruva samo od inaet ...... bojan e vo pravo sto kazuva deka СДСМ, има квалитетно членство но дискредитирано лидерство ... no za site niv vredi samo eden edinstven : GLUBCO GEORGIEVSKI ......
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влатко Ѓорчев е најслабата карика во ВМРО зошто сеуште е таму незнам, меѓутоа како и да е нема скоро никаква функција, обицен партиски работник , така да незнам зошто би се замарале со него. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VLATKO
DA BIL CLEN NA SDSM- KJE SE VIKALE TIE VMRO SO MU FALIT NA VLATKO MLAD I PERSPEKTIVEN SE SPOREDUVA LI SO IVANOVSKI ILI MAKRADULI OVA E PISANO OD INATET |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Муабетот ми беше дека оцекував од СДСМ да плукат по институциите , да вршат притисок и тн.; ништо од тоа Шекерка машки го прими поразот и мислам дека за тоа треба да и се честита освен тоа не ја усложнуват и онака сложената ситуација.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEGO SO MARKETING, REKLAMA
JBG-- NO TREBA DA IMAS SO DA REKLAMIRAS koj videl da se nparvi reklama od tresenje voz da lici deka se dvizi |
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
takvite doblesti se karakteristika na golemite lugje
zatoa vi e cudno
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ste izbegale od temava...kazete predlog za naslednik...eve jas vednas pomisliv na Andrej Petrov,samo ne znam dali e dovolno harizmaticen
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |