|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 100> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
Многу пати кога доаѓале кај мене, другари и другарки, ми имаат кажано дека мојава куќа има некоја топлина, дека секад е хаотично во неа и дека изгледа како дом на хипици. Ама, ако, не се бунам... За тоа е заслужна мајка ми. Човече, ја обожавам! Таква жена не се раѓа повторно. Вчера правевме пици (сестра ми сакала домашни) и мене ми се заглави тоа тестото во алката со боцки. И мајка ми ми вика: -Ти реков дека панкерскиот живот лошо влијае на тебе. Јас ќутам и отпосле и викам: -А ти па, од кај знаеш што е панк? -Ех, дете... јас кога бев средно, каква панкерка бев... имав црвена коса, имав нитни на фармерки, пцуев цело време.. Јас си викам WTF? Она? Панк? No way! Зема и ми покажа едни слики... Боже господе! Едвај ја препознав! -Бегај ајде, го направи лом тестото. -Не сум родена за домаќинка. -Ауф, да, ти си родена да бидеш панкерка. Измиј креонот таму и расчисти малце собата, види на што ти личи! Мразам кога ми кажува така и ја возвраќам удар: -А ти да расчистиш малце низ куќава, а? -Што ќе ти е толку расчистување кога пак ќе биде хаос? Не е фората да биде се скоцкано. Нека биде малку кул, малце расфрлано, ме фаќа носталгија по тоа панкерскиот начин на живот! ___ Обично не раскажувам волку во детали, ама жими се, ја обожавам, еј! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ
Ај види го потписот мој. И речи дали не те сакам? Уште денес слободни денови, утре на работа Тоа значи вечер нема да ти седам трета смена затоа што морам рано да станам и да бидам способна за работа. После ќе одам на кафе кај другарот ЧакНорис. Ќе дојдат и другиве фајтери абе најмногу си ги сакам бе Изменето од computer - 24.Мај.2010 во 12:00 |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Следниот пат потсети ме да не практикувам креативност во кујна. Ако не те послушам - тресни ме со тавчето по глава да ми дојде умот. Мајко мила, кој ќе мие, трие и прибира до вечер Шмрц |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
Лее... Да не си ти... Ќе бев на 0 со мотивација...и инспирација... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi...ni ja neznam shto mi fali...
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi ... Do sega mislev mene mi e teshko neshto, no sega otkako prochitav shto se ti istrpuvash tuka jasno mi e deka tebe ti e poteshko.
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид,
Еве ја газелата... А ја видам и почнувам заразно .... Знае она зошто... |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omar de, ova e -Drag idividi- ne ja razboluvaj so zarazni stvari |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид,
си ја обожавам мојата газела, ма каква газела КОШУТА... |
|
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete drag idividi kolku e lesno da stanash obozavando mene ke da e
|
|
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Отсекогаш сум сакала да отпатувам некаде, по можност со брод, на месец или два. Изгледа дека желбата ќе ми се оствари. Не тагувај по мене , никогаш не се знае што носи времето. Ќе те паметам по убавите работи. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг Идивиди
да ми е жив и здрав оркестаров,што ме избавува од овие кризни моменти |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
Women are like...Women... There's no need for comparison... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
Прости луѓе има на секој чекор. Ме прашува еден денес: -Абе ти рок слушаш или металика? Сваааарно WTF? Кога ли ќе сватат некои луѓе дека Металика е бенд, а не музички правец!? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |