![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 295> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Оваа куќа има куќен совет и свој куќен ред. Кој не го почитува ќе биде санкциониран. Затоа пред санкцијата следи опомена.
Во право е модераторката. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Орлов веќе советот не работи зартворен е од УЈП поради неиздавање на фискални сметки.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Еј...од каде ти бе....нели те банираа? |
|
![]() |
|
SuicideMessiah ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
izglea orlov e vladin doushnik pa zasluzhuva toleriranje od ban
![]() |
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Еј...од каде ти бе....нели те банираа?[/QUOTE]
Не се ме банирале мене |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...Radosna Vest...!!! so zadovolstvo vi soopshtuvam deka od ovoj moment nema da moderiram i da ve "maltretiram" na forumov... ...ZBOGUM... ![]() |
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Стварно?
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...prichini ima poveke...sekako odlukata e moja...a koj ke me zameni ne znam...i ne me ni interesira...sekako nekoj koj nema da ve "maltretira"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Значи оставка.А ќе те има на форумов?
|
|
![]() |
|
...ne...zatoa vi kazhav zbogum...i ubava mi beshe druzbata so vas...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
WTF? |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Милег со неговите досадни спамувања и ова е резултатот
|
|
![]() |
|
Еј ај да се пцуеме-ќе и падне жал и ќе се вклучи да ги среди постовите малку!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |