|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 273274275276277> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек во кафана и се дере:
– Сите политичари се кретени! Станува еден од гостите и му враќа: – Ej, немој да вреѓаш! – Што, ти си политичар? – Не, јас сум кретен. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
An Arab at the airport.
-Name? -Abdul al-Rhazib. -Sex? -Three to five times a week. -No, no…I mean male or female? -Male, female sometimes camel. -Holy cow! -Yes, cow, sheep, animals in general. -But, isn’t that hostile? -Horse style, doggi style, any stile. -Oh dear. -No, no! Deer run too fast! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот ја видел жената како влегува во хотел (виц)Маж патува си такси, и ја гледа својата жена како влегува во еден хотел. |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Велат за добар изглед на жената потребно е Витамин Ш :
- Ш_минка - Ш_тикли - Ш_валер |
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборуваат две плавуши: Изменето од pajser - 01.Февруари.2017 во 20:32 |
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
селфие без стаП
Изменето од bijonse1 - 02.Февруари.2017 во 20:10 |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,aeeee oni tirkiznite na stolchinjata ,,,ko tangi da se ,,,
|
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонец се жени за Јапонка и се сели да живее кај неа. Една година по свадбата, нашиот ги поканува другарите на гости таму. Се собираат, јадење, пиење, а-у… По едно време Јапонката ја вади градата и почнува да ја стиска! Нашиот оди во другата соба, ја опнува нејзината мајка, се враќа, си плиснува кофа вода врз главата! Другарите зачудени го прашуваат:
– Што се случи бе брат? – Па за една година ниту таа научи македонски, ниту јас јапонски, и се разбираме со гестови! – Е што ти рече таа? – Таа ми вели: „Оди купи млеко“, а јас и одговорив: „Мори, да ти ја е*ам мајката, не ли гледаш дека надвор истура како со кофа?“ |
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 273274275276277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |