![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 163> |
Автор | |
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xe dobra spanska serija
|
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
![]() |
|
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
сум им запнала на романите од пауло коелјо моменталноја читам ‘‘единаесет минути‘‘ |
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
![]() |
|
ribizla ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Zora-Niche
|
|
-have a nice day!
|
|
![]() |
|
~ThA DrEaM~ ![]() Група ![]() ![]() Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Маската на Црвената Смрт- Едгар Ален По
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
SURFAM I ISTO TAKA CHITAM
|
|
![]() |
|
~ThA DrEaM~ ![]() Група ![]() ![]() Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Штета. Он: Блудниот син од Чарлс Буковски. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Za relaksacija malku...."Shangaj bejbi"-Ven Hij
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
последната реченица од маалскиот речник на Б.Димитров:
Ако имате голема страст за читање, телефонскиот именик е најдоброто решение! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
"Utkini sosedi" od Bozin Pavlovski
procitav poveke od polovina i dobra e sega za sega
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Cesare Pavese ... La bella estate na italijanski jazik
Knigava e nesto preubavo...odmor za sekoja dusa ..barem za mene
![]() caos
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
" Kako da zaebes moderator na poveke nacini" od Crnorizec Hrabar
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Sylvia Plath-"The bell jar"...denes pochnav....interesno
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
tochka na izmama - den braun
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
argatin ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
gospoda glembaevi po stoti pat
|
|
Ete vi davam vlast da gazite na zmii i na skorpii i nad sekoja neprijatlska sila i nisto nema da vi napakosti. Luka 10/19
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |