|
Масакр кај с.Смилковци ,убиени пет Македонци |
Внеси реплика | страница <1 2526272829> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам на објаснувањето. Сега е појасно.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очигледно е дека и коалициниот партнер има некои сомнежи. Но нејсе, така е кога се склучува “брак од интерес“. Се обложувам (на по едно форумско кафе) дека наше МВР нема потфрлено и дека и белосветските ќе ги потврдат доказите.
Ахмети со Груевски договорил меѓународна комисија за „Монструм“? |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очекуван и логичен чекор. Организаторите активно се вклучуваат во „разрешувањето“ на случајот, а на Груевски му се врзани јајцата.
Изменето од Polar Bear - 17.Мај.2012 во 18:47 |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За жал не можам да го копирам текстот
Очекуваат Смиљковци да се повтори
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто се заќутеа... Ми се чини дека се делува позадински, дајбоже да сум јанлаш.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
токму ова е тоа што ме фрустрира во земјава, се крева неколку неделна галама околу еден ваков настан, за на крај се да се преќути и да се заташка...
се гледаме до наредното убиство и проблеми предизвикани од него |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da ne trebashe da se osnova nekoj ...inspektorski konzilium, ...kojshto sekojdnevno ke ja izvestuvashe javnosta za ''zdravjeto'' na...konkretniot sluchaj ?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku sto znam za bilo koj slucaj do sega stom se formira komisija, toj slucaj nikad ne se razresuva
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова секако дава доволен простор за разни манипулации со случајот и не мора да не информираат до детаљи, ама вакви големи случаи обично се следени секојдневно од медиуми без шпекулации, заобиколувања и заебанции... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глупости....кога реков дека има нешто сомнително сите ми се нафрлија а и на Фостер мислам..го избркаа детето..а сега сите истото го пишале
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..и?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Polar Bear
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto stana so ovoj slucaj? Uste li se vo pritvor osomnicenite?
|
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да....и таму ќе останат до крајот на животот....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој да знае што ли е вистината. Еве Фокус ги отвора раните со нови информации. Страшно и жалосно за родителите кои можеби никогаш нема да ја дознаат вистината зошто им се убиени децата. Утрешен неделен „Фокус“ со шокантна приказна: Дали убиството кај Смилковско Езеро е војна за земјиште? |
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |