|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 100> |
Автор | |||||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Драг ИДИВИДИ кој го тера да се пронаоѓа во моите постови?? И од кај пак знае дека е за него??? Свашта |
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Драг ИдВид, па ако не е за мене што ме цитира??? Или толку и дозволува интелегенцијата да размисли пред да пиши??? |
|||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...
Боже, сварно ми оптегнавте осмех на лице. Омар има право. ____________ Драг идивиди, вечевра сум сама дома, а само може да се претпостави колку ми е страв... |
|||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Драг идивиди
овај инспириум и експириум ми досади...ама што да се праи мора... и кажи на тиги нека си седи овде со нас да не и биде страв тенкју |
|||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Драг ИдВид,
после сношните зборови на Мачето решив дека сакам да излезам од тој загрозен вид, да не останам само во некој музеј мумифициран... Иако тешко оди ама сепак почнува да ми се свиѓа... |
|||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Драг ИдВид,
ај ќе ја послушам... |
|||||
computer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Драг ИДИВИДИ Го цитирав, оти ми беше кеиф. А за интелегенција, само тој да не зборува. |
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Драг Идивиди,
а бе ќе им текне ли на овие двајцава над мене да престанат? или ќе ме мачат и ЛП да пишувам? |
|||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Драг ИдВид,
ми недостигаат нејзините ЛП... Слободно нека ми пиши едно... |
|||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
....
боже господе, немаме како да се оправдаме за глупоста, па сеа измислуваме дека ќеиф ни било.. абе, свашта! |
|||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Drag idi vidi, prosto neverojatna vecer
atrakcija |
|||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Драг ИдВид,
незнам пак сега што ми фали... Ама пак таа иста празнина.. Овојпак за кого е??? |
|||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...
бош ден денес...само што си легнав морав да станам,наврнав,се смрзнав...али то е то |
|||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||||
computer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Драг ИДИВИДИ
Интересен и малку напорен ден во исто време. Многу работи се случија на форумов, абе ИДИВИДИ како не трпиш се прашувам? Инаку денеска ќе седам половина трета смена на форумов, другата половина ќе ја отспијам. Вчера излегував, денес ќе одмарам. Ајде поздрав добар си ти добар |
|||||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |