|
Дали и што вежбавте вчера или денес |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 96> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaa tema ne mi e jaka strana..zatoa sto vezbam so dalecinkio upravuvac..a koga zacistuvam niz doma...toa mi e isto kao tantra-joga...se javiv samo za da go pozdravam mojot omilen moderator E L E N I
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde razmrdaj se malku
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE se razmrduvam..so OUST SI GI IGRAME OVA FORUMDZISKIVE IGRI
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф добро е... Си го задржав темпото на вежбање, дури успеав и да го зголемам. Секој ден стомачни + склекови, а од пред некој ден почнав и други вежби шо ги прочитав на БидиФит. Одлично ми иде сега за сега. Се надевам дека до јуни месец, ќе бидам баш Фит.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera Body Pump,denes vo teretana.
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DENES FUDBALL I BÄTMAN (NE ZNAM KAKO SE VIKA NA MAKEDONSKI)
Изменето од girl15 - 18.Февруари.2008 во 19:55 |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да! Не верував дека ќе бидам истраен во ова моево... Али се излажав. Еве секој ден си вежбам. Само да истраам до крај. Башка и форумов ќе ме потсетува катаден дека треба да вежбам, на крај краева за мое добро си го правам тоа.
|
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odev po ugornichevo i se zadishav 20 minuti taka i posle sobrav dusha...treba pochesto taka, se zasednav doma...
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
20 минути на орбитрек... не многу, ама се размрдав
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera vo teretana,denes LBT
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се пребив од вежбање
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера не и заслужувам казна. Но ипак малце е оправдано, пошто бев на пат речиси цел ден, а кога се вратив немав сила за ништо. На сето згора морав да одам и на родендеска забава на близок другар, по што бев исцицан до даска и кога се вратив си легнав сосе алишта. Но затоа, денеска денот е прекрасен и ќе го искористам до максимум, па ќе надохнадам.
|
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
peshacene
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги вежбав прстите малце кликни малце стисни
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |