|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темата е Најзабавен мк-форум е:
сите коментари надвор од темата се избришани. |
||
misteriozna
Група Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa sto znam forum kako forum sekoj e dobar na svoj nacin
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Definitivno najzabaven forum vo Makedonija e IDIVIDI
Mnogu odamna (dalecnata 2005 ) bev clen i na drugi netolku poznati forumi ( taratur , facktory, rezerva ) no poradi opadnatata aktivnost tamu odamna i ne idam plus go imam zaboraveno passwordot , pa ne mi se otvara nov user od pocetok. E sega : pred nedela dena se registrirav na kajgana i si pisuvam onaka u moj stil koga na profil mi stiga poraka vo koja se naveduva deka sum bila nekojsi clen za koj prv pat slusam i im se cudam na pametot kako moze da me izednacuvaat koga jas ko od Mars padnata ne sum u tek I onaka bas poslednive 2 dena si citkam niz forumot i koga gledam baagji clenovi od kajgana se prisutni i na idividi , pa si velam : aaaaa pa zatoa tuka na niv lesno im ide muabetot bidejki se znaat od porano No ,sepak licno moe mislenje e deka za dzabe tolku falenje na drug forum koga ne shtima nesto , a so sila ubavina ne biva Taka da, do sega mu ostanav verna na IDIVIDI a taka ke ostane i vo idnina bidejki tuka se cuvstvuvam ko doma i tuka sum edna i edinstvena i nikoj ne me sporeduva so nekojsi tret. |
||
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Инаку, темата е "Најзабавен мк-форум е:", а не "како мене ме третираат на другите форуми". |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од CST - 07.Март.2010 во 13:39 |
||
|
||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И сега твоето мислење за одреден форум треба да го прифатиме и да веруваме дека е така? Или пак, да земиме и да споредиме каде има поквалитетна дискусија на исти теми?
Темата е "Најзабавен мк-форум е". Напишете кој форум ви е најзабавен и зошто е тоа така. Не е место за да се критикува некој форум. |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од CST - 07.Март.2010 во 13:38 |
||
|
||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И повторно не ме разбра што сакам да кажам. Не дека мене ме интересира кој ти е најзабавниот форум, или пак зошто е тоа така, или пак ќе пробам да те разубедам во твојот став. Муабетот ми е дека дел од коментарот не ти беше потребен, зашто насловот е сосема спротивен од она што го имаше напишано.
На пример овај дел не ти требаше:
Нели сите сме различни и сакаме различни работи. Она што тебе не ти чини, на друг му се допаѓа. Ама, ако толку сакаш да го напишиш тоа што ти смета, слободно отвори си тема за најдосаден, најдрзок форум. А, ова подолу е на место и го почитувам твоето мислење.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од CST - 07.Март.2010 во 13:38 |
||
|
||
ladyMa
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овој некој нов?
Јас сепак ќе останам лојална на Идивиди
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IDIVIDI
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“Нигде на светов под вишно небо
под златен сончев сјај, толку убаво место нема ко мојот ИДИВИДИ рај“ |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам појма, не се распостилам по други форуми, тука си идам.
Знам дека има некои што не ги бива и толку.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |