|
Посвојување деца од хомосексуалци во брак |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 53> |
Автор | |
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ко ќе давате вакви глупави аналогии значи.... со овошја и зеленчуци неможиме да се споредуваме аман!! Ами ако крушата и сливата се толку блиску засадени, тогаш сливата под крушата ќе паѓа и обратно! Изменето од RebeL - 20.Мај.2008 во 01:54 |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слушај! реков да не ми филозофираш! ако ти е глупо нека ти е! и за мене ти може си глуп па не го велам тоа! не се спуштам на тоа ниво! ај гитла!
Изменето од blueprayer - 20.Мај.2008 во 02:00 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако прочиташ поубаво ќе видш дека јас не реков дека ТИ си глупава, реков дека аналогијата е глупава! А ако ти се наоѓаш во муабетот, тогаш тоа е твој проблем! Ај гитла! |
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чим јас го велам значи сум глупава според тебе...сепак ок е не се замарам. позз
|
|
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми беше целта да те наречам глупава, ти тоа така ако си го сфаќаш твоја работа.
Она шо сакав да го кажам е дека начинот на кој аргументираш не ти е правилен, правиш Заблуда на слаба аналогија. |
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво бе мајсторе (за гибаници) бракот не е „љубовта на твојот живот“!
Бракот е институција за да во која се пристапи треба да се исполнуваат некакви услови!!! Законски е дефиниран бракот како институција и според тоа во таа институција нема место за припадници на ист пол!!! Зошто ке ви е брак на вас хомосексуалците кога од тоа вие немате никакви придобивки бидејки единствена придобивка од бракот е проширувањето на тоа новосоздадено семејство кое што задоволство вие не би можеле да си го остварите или сега ако почнете со филозофиите за инвитро и слично , па за тоа и не ви е потребен брак!!! |
|
car's freack
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se sloguva!
mojot najdobar drugar e homoseksualec no da bi dosol so taa ideja kaj mene i da saka dete so negoviot decko da posvoi se bi napravila da go sprecam! (mada i toj samiot e protiv toa) sekoje dete e povrzano so roditelite! Zenskite pojse so tatkovcite a maskite pojse so majkite, barem kaj nas i nasite prijateli toa e taka! znaci i deteto samo veke znae koga ke e nekolku meseci deka mama e za emotivnoto a tato pojse za naredbite sega zamislete dete koe ima 2 tatkovci ili 2 majki? Nikogas nema isto da e ! potoa ziveeme vo eden zivot sto okolinata epten vlievat na sekoja osoba. Sto ke bide koga deteto ke pocne skolo da odi? kako ke bide toa dete maltretirano? |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaко прво, имаш излетано од тема. Како второ, ај ѕирни го линков http://simple.wikipedia.org/wiki/Human_rights#List_of_human_rights . Како трето, нема трето. Доволни ти се овие две. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро ребел ..лугето смеат да имаат свое мислење не е потребно да разјаснуваш.
|
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако дека можат да имаат свое мислење, ама барем да го поткрепуваат со нешто, а не напразно (со извинение) да млатат слама и со сила да се прават слепи .
И бтв не е Ребел, јас сум Дориан . Изменето од doriangray - 21.Мај.2008 во 21:13 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро е ти не настојуваш толку ама видов одма реплика и помислив тој е....абе претерано е ..сигурно си имам причина ако така мислам...
|
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dorian ajde kazi zoshto li4no ti sakash da bidesh vo brak i zoshto sakash da imash dete?!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nesto drugo sakam da znam!
eve vo brak si, so tvojot sakam, i imate moznost da adoptirate dete! znaci toa dete , vo vas slucaj bi imalo 2 tatkovci! kako bi sakale da vi se obratuva toa detence? dvajcata li ke bidete za nego TATO? |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ne, edniot ke go vika mamO.......
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |