|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 100> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Утре нова недела... ајде још мало, ќе се откачам од школово. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi mi nedostigashe
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Пер, ја незнам зошто не тераат да читаме лектири... Доволно е да посетиш подфорум Уметност , култура и традиција , да одиш во тема Ваша песна,состав или што било напишано и да се изначиташ за цела учебна година убава проза и поезија од плодните ни форумџии. |
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иди види
денес потрошив 100 еура со здравје да си ги носам чевлите и фустанот |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi hronicno nenaspana sum dve tri nedeli
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi veke i treta smena sum na forumot
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Тажна сум. Ај у п.м нека идат сите екск*рзии и полуматури и све...! |
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид,
останав без цигари, а надвор врни - тура... |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг одохвидох....
како ли успеала па се зацапала во мене...??? епа жими се...ќе прими корпа... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Мило ми е да те видам вака после којзнае колку време. Се изменија многу работи во минативе (отприлика) година дена мое отсуство...ама стварно многу. Затоа додуша и не доаѓам одамна наваму...се измени поставата. Не гледам познати ликови, ги нема оние со кои споделувавме муабети до доцна навечер. Се осеќам како странец. Сеуште ми е идиотски фактот што му се обраќам на форум, ама јебига, for the sake of the thread. |
|
|
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
Во мојата хипер-реалност... Ти личиш на Густавус , од унгарските цртани... |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Сварно незнам што ми е. Ко да не сум веќе јас... Што ми стана со срамежливоста? Пу да пукне, не можев ни едно по**ано здраво на Дамјан Пејчиноски ( ) тогаш да му кажам. Којзнае зошто вака? За мене пред месец дена срамот беше непозната работа. Ама сега некако... од све ми е срам. ... И драг идивиди... Партнерот за полуматура ќе ми биде кремац, ама не е се така лошо, мислам веќе се помирив со “судбината“. Па ја будала си мислам господинот Ајрон Мејден ќе чека цела недела а му кажам. Па убаво ми направи. Како и да е... Не ми е нешто посебно до полуматурско славење, бла бла... поготово во ваков период. П.С: Ми кажаа дека ми го земале фустанчето од Кара. Аш! Нема повеќе! Сега едина опција ми е Acid Wear или нешто друго.. Изменето од Tiggy Vicious - 20.Мај.2010 во 15:16 |
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди тиги ме потсети на времето кога јас бев полуматурантка
еееееее кога беше тоа....ама паметам до детал...Не однесоа во Охрид и славевме во еден хотел, а таму пак имаше еден убав келнер и сите се затрескавме по него и одиме на плажата вечерта сите и тој келнерот иде и ми вика ај да прошетаме и јас жива среќна викам ајј..И тргнувам и професорот ми вика .......... каде одиш..Леле умот ми се сврте ми ја уништи забавата ај назад ми вика со мене...и морав да се вратам со професорот...лелеее колку само ни беше интересно..вечерта една порфесорка ни ја заклучи од надвор вратата демек да не излеваме од соба, и јас оти најпаметна преку тераса влегов кај девојчињата до нашата соба и ја отварам вратата да излезам надвор и оваа ми стои пред врата...она ме видела како скокам и вика ај од кај дојде од таму вракај се и ај пак преку тераса и назад и така се смеевме за такви глупости два дена и ај рикверц дома...помина и тоа чудо.....сега ми е смешно дека се замараат со тоа но сепак времето си ги носи сите свои работи и убаво е да се поминат сите убави моменти од животот.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг иди види...
како беше онаа поговоркана за мотивација? знам само дека имаше рима... |
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |