![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 213> |
Автор | ||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
VAKA ... POSO GLEDAM DEKA U MODA NIZ SVETOV E PRIZNAVANJE SO I BEZ MEDJUNARODNI NORMI I PRINCIPI , JAS , MIROSLAV_G8 , I OFICIJALNO OD DENES JA PRIZNAVAM NEZAVISNOSTA NA OPSTINA SUTO ORIZARI KAKO PRVA NEZAVISNA ROMSKA DRZAVA |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
ne znam dali barale ali nema veze .... vazno da se bide U trend
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||
![]() ... |
||||
![]() |
||||
|||
ma se se moze ... OVO JE BALKAN --- bajaga
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
i preku noc polnoleten .... i preku noc demokrata ... a nautro : DOBRO JUTRO " ----- bora corba
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Svanulo je iznad crkve Svetog Marka,cistaci u zutom ulice su prali,kuci su se vukli parovi iz parka,sta smo mogli, mi smo jedno drugom dali,dobro jutro!Otresas sa sebe lisce i prasinu,struzem s pantalona ostatke od blata,polako i sigurno, bezis u tisinu,cekaju te dole taksisti kod JAT-a,dobro jutro!Cele noci ti si forsirala konjak,jutro kvari sinoc zapocete veze,zorom si me sutnula ko poslednji dronjak,ja sam ti uz pice dosao ko meze.Dok veselo cvrkucu pticice sa grana,sakrivas rukama razmazano lice,u ustima vucem trulez od duvana,u daljini laju dzukci lutalice,dobro jutro!
![]() |
||||
![]() |
||||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
|||
Мислим дека многу брзаш...Копилето порасна, а полнолетно ке стане кога влезе у ООН... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||
I Balasevic na albumot PANTA REI ima strasno dobra pesna......posledna e ....imase megu drugoto stih....."svako pleme crta granicu,svi bi hteli svoju stranicu..."
|
||||
![]() |
||||
|||
do togas , kako trgnale USA i solana , III - ta svetska voina
||||
![]() |
||||
|||
ma stranica e prolazna rabota ... brzo se cita ... pa makar toa bilo i klozetska literatura
||||
![]() |
||||
|||
Ne znam samo dali ke bideme zivi koga golemata "super-sila" ke pocne da se razdvojuva...Prvo onie puritancite od IDAHO,IOWA i UTAH ke proglasat nezavisnost...pa Texas....MA KE SE SLUCI TAMU POVTORNO GRAGANSKA VOJNA...SLUSAJ ME BRAT STO TI KAZUVAM
![]() Изменето од diogenskopje - 29.Февруари.2008 во 21:34 |
||||
![]() |
||||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|||
eden pozdrav do nasite sosedi Bugarite so pesnata "Ken leee"
![]() http://www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI Nema sto Evropska Unija!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|||
I mene, cekaj samo Bajram Obama da pobedi, tamu ke ima rasna vojna, crni i latino protiv belcite koi ke sakaat da ostanat na celo na drzavata, a toa ke bide zacineto so recesijata koja pocnaa se pocesto da ja spomenuvaat ![]() |
||||
![]() |
||||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|||
Убави (ти) се тирадите...ама се однесуваат на покојник..или ако повеќе љубиш..ПОКОЈНИЧКА.. Демек..конечно е закопана..тука (ти) е проблемот.. Ама велат ...оти времето ги лечело сите рани..па и оваа ќе ти биде (конечно нели) излечена..на општо задоволство од скоро сите овдеприсутни-ти колеги..ааааа и колешки... се разбира.. ![]() ![]() Изменето од novace - 29.Февруари.2008 во 22:37 |
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |