|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 234235236237238 240> |
Автор | |
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се караат Блажо и Мара. И Мара вели:
- Поарно да се омажев за ѓаволот. - Не може, со закон е забрането брак со блиски роднини. |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Тато, поубава сум со шишки или без шишки?
- Ќерко, за да си поубава, прво треба да си убава. |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Фата:
Сакаш да си играме силување? Што?!! Не сакам!! Опааа, почнавме, а?? |
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вози некој дрво пијан по едносмерна улица во погрешна насока и го запира полиција. Полицаецов му вика:
- Па, добро бе, кај одиш ти? - Незнам ни јас кај одам, ама изгледа сум се забаел, пошто сите се враќаат Изменето од Fa Zhu - 03.Август.2013 во 14:06 |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Мамо, ја исправ капава и ми се смали, што да правам?
- Испери си ја и главата |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пазарен ден во Охрид....
- Пошто пиперките? - 100 денари. - Полнети да не се ? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера немав интернет, па седнав со моите у дневна. Фини луѓе.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Од каде си?
|
|
Mushu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпе по улица и здогледува еден човек што шета куче. Трпе му вика:
- Кај го шеташ овај волов? Човеков вели: - Абе, не е вол ова... Ова е доберман... Трпе: - Не ти зборувам тебе... Изменето од Fa Zhu - 11.Август.2013 во 19:18 |
|
|
|
db
Нов член Регистриран: 08.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto sponzorusa si nosi deset evra na odmor? Za ne-daj-boze !! |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек влегува кај доктор:
- Докторе, ме боли окото! - Добро, еве ти упат за офталмолог. По 10 минути... - Докторе, ме боли грлото! - Ќе ти дадам упат за оториноларинголог. По 15 минути... - Докторе, ме боли куров! - И мене исто! Смената ми заврши пред 5 минути! |
|
Mushu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На 8 Март учениците и поклонуваат заеднички поклон на наставничката, завиткан во кутија... И го подаваат поклонот, и го честитаат празникот. И таа вели:
- Фала, деца, не требало... А, што е поклонот? - Не кажувамее... Гледа таа дека нешто тече од кутијата. Лижнува од тоа, и вика: - Да не е вино? - Не - Да не е некој друг пијалок? - Неее - А што е тогаш, ај кажете - Кученце.... |
|
|
|
Mushu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пошол некој скопјанец во Охрид. Го паркира џипот покрај тротоар, излегува и една баба му вели:
- Кревет, синко, кревет - Абе, што ќе ми е кревет, јас цела куќа имам овде... - Синко, кревет - Не сакам бе, бабо, што се запна толку... И си продолжил по патот пешки. На враќање гледа- му го нема џипот.. - Кај отиде џипот - вика И бабава му вели: - Јас ти реков дека кревет со пајакот, ти ништо... |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татко и син гледаат ТВ кога одеднаш ѕвони некој на врата. Синот станал да отвори, и му вика на татко му:
- Татооо, овде има еден човек кој бара донација за новиот аква парк. Таткото: - Е добро де, наполни една кофа со вода и дај му ја. |
|
Внеси реплика | страница <1 234235236237238 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |