|
ПАТРИОТИЗАМ |
Внеси реплика | страница <1 212223 |
Автор | |
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во однос на ПАТРИОТИЗМОТ,за овој НЕ човек,го знаеме ние од Прилеп кога ги врвеше студентските денови(а таткому на Миле Јанакиески,испитите му ги полагаше),тогаш кога Македонија се ОСАМОСТОЈУВАШЕ, тогаш кога ВМРО-ДПМНЕ се конституираше во Прилеп,тогаш кога неговиот роднина Мијалков(офицер на КОС),Настрада од некои сили,тогаш...Коља,го немаше никаде за Македонија,него ЕДНОСТАВНО му беше СТРАВ. А за оние кои пострадаа за МАКЕДОНИЈА и нивните семејства ,секоја ЧЕСТ,сега се ТЕРОРИЗИРАНИ од НЕГОВАТА ЧИЗМА,за тоа РАЗМИСЛЕТЕ и ВИДЕТЕ СИ ВО ДУШАТА И СРЦЕТО,па прашајте се кој е КОЉА. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- shto ubavo rekol Albert,
...i toa ...bash kako da mislel na makedonskive ''patrioti'' ! ...i nivnite ...bedni zagari. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечерва прв пат го слушав Стојанче Ангелов
многу ме бендиса баш е Достоинсвен се гледа дека не е политичар, туку Револуционер
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...вечерва го гледав еден од 'рисовите"...беа всушност два-тројца! ..абе не знаеја(не сакаа.. м.з.) да ја пеат химната на Македонија. А да ја пеат двапати...и двојазично?. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 212223 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |