|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моча некој дечко покрај ѕид...
Поминала некоја женска и кога го видела почнала да вика.... Дечкото: Не се плаши... го држам... |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Блажо во јавна куќа:
- Ве молам побрзо една слободна женска, инструментот ми вибрира, морам да засвирам. - Но г-не сите се зафатени, почекајте малку? - Не, морам сега да свирам после ќе биде касно. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три генерации к*рви разговараат: |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Работел некој човек во судска медицина и на обдукција имал мртовец кој
имал многу голем к*р, решил да му го пресечи и да го стави во
актовка за да и го покажи на својата жена.
Кога отишол дома го извадил од актовка и
на тоа жената рекла: - АУУУ.....БРЕ МАЖУ ПОЧИНАЛ МИЛАН КОМШИЈАТА!!! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената одненадеж се враќа дома и ја затекнува домашната помошничкa седната во скутот на мажот и.
Аууу - мажу! - извикува сопругата. Па нема ни половина час како ти ги испеглав панталоните |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си одат тројца педери по улица и првиов вика-Што би сакал да бидам ружа у парк.
-Зошто бе баш ружа?-го прашуваат другите. -Па знаеш,се одмараш на сонце,дојде мажиште некое,те скине,те искористи и те фрли. -Ја сакам да бидам фармерки у бутик-вика вториот.Доаѓа мажиште некое,те земе од полица,те натегне,се профрцка со тебе и згужван те врати. -Ја сакам да бидам возило за брза помош-вика третиот. -Добро бе,зошто баш тоа? -Абе ти се јавуваат итно да дојдеш,те отвараат од позади,ти бутаат нешто долго,те затвараат а ти цело време викаш виу-виу |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко имал голем мерак да се јавува по телефон во доцните ноќни часови на непознати особи. И се јавува на некоја млада девојка:
- Здраво срцка. Имам изненадување за тебе. Ако погодиш што држам во мојата десна рака, ќе ти покажам малку вистинска акција. - Слушај бе, батка. Ако можеш да го држиш само со една рака, не сум заинтересирана! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди лезбејка на гинеколог и и вика:
- Браво, ова е најчистата вагина што сум ја видел до сега. А лезбејката му одговора: - Па ми доаѓа жена 3 пати неделно! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко влегува во аптека:
- Десет кондоми, ве молам! Аптекарката прашува: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја девојка во кафичот зачудена се приближува до човекот и го прашува:
- Убаво си го научил кучето. Знае уште некој трик?? - Секако. Знае како да задоволи жена. Девојкава се заинтересирала како тоа кучево може да задоволува, па ги зема и двајцата за рака и ги носи во некоја соба позади. Се соблекува девојката, се мести убаво на креветот и чека кучево да ја задоволи. Арно ама кучево не реагира, само си го гледа газдата, па човеков изнервиран му вика: - Абе, глупо куче. Гледај сега, ова е последен пат како ти покажувам како се прави тоа! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На огласна табла во Хидрометеоролошкиот завод биле запишани податоци за паднатиот снег:
- Пелистер: 8см - кашест. - Шапка: 12см - влажен. - Маврово: 16см - сув. Дошол Цветко и со креда допишал: - Цветко: 21см - тврд. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди млад дечко на работа на брод и така работел цел месец и еден ден го среќава капетанот и го прашува:
- Како ти се свиѓа момче работава? А момчето одговорило: - Абе работава е супер, само што овде нема жени, а јас не сум навикнат без жена толку време. - Не грижи се вечер ќе има. Вечерта сите се собрале на палубата и почнале по ред да вршат работа на едно отворено буре во кое имало дупка. Кога завршиле дошло момчето кај капетанот и му рекло: - Капетане ова беше супер, јас би сакал утре пак да има. А капетанот му одговорил: - Ќе има и утре синко, не грижи се, ама утре ти ќе бидеш во бурето |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раскажува секретарката како шефот ја замолува да и даде 5000 денари и да ја ебне.
Секретарката си помислува: Ајде, ќе ги земам парите и ќе избегам, он со спуштени панталони нема да успее да ме стигне. Прашува другарката: -И што се случи после? Гадот ми плати во монети |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Robbie
Williams се доселил до станот на Блажо во Лондон. Првата ноќ Блажо око
не склопил, цела ноќ Robbie и неговото друштво свиреле и пееле...
Тоа се повторило и втората ноќ, третата ноќ Блажо лут тропнал на вратата на Robbie и му вели: |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |