![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 163> |
Автор | ||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vecniot maz - Dostoevski.
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
Revizor-Gogolj
|
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
Парадоксот на Диоген
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
anthony de melo-call to love(put ljubavi na srpski)
|
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
pa forumov:)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
|
" Читачот " / Бернхард Шлинк
Типот не е нормален, каква книга напишал, алал нека му е............... Баш е морално комплексна и философски напната, како што и си пишува на неа...... Изменето од Kroki - 26.Февруари.2007 во 00:39 |
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
Шаргинска кожа Оноре Де Балзак
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Александар Македонски - Жан Расин
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Братче видиш ли форумџииве ја и ти само форумов ![]() ![]() ![]() ехххх Жан Расин бе беше тоа некад ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
|
"Eden spomen od detstvoto na Leonardo da Vinci" / Sigmund Freud
Kje vidime shto kje bidne od deloto..... Sega sum vo faza na prostudiranje na Frojdoviot opus.... Pozdrav!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
polos stil na pisenje kniga nemam videno,zimi se,dali takov mi bese periodot ili so ama mnogu neubo ja doziveav
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
Vujkoviot son - Dostoevski
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
angelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
|
kakva e? |
||
![]() |
||
|
Незнам, ама за сега, како што ми е прочитана до некаде, сум задоволен од начинот, ама од преводот не сум, што да ти кажам искрено, во Македонија многу многу и престанав да се нервирам по однос на преведувањето..... Ј*би га, тоа ти е, толку си научиле........ ПОЗЗЗзЗЗЗЗ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |