|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 100> |
Автор | ||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драги Идивиди...coming
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди,
ништо посебно... само да воздивнам... |
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг ИДИВИДИ
Зошто? |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
драг идивиди...
... ... ... промаја е ... се што долета , одлета... како ли успеав волку да го стеснам кругот на пријатели?... не дека се жалам ... мада сакам...но тоа не помага... али...what did I do? |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди
се јавив...морав како и да е денес морам да ги окупирам мисливе со нешто друго и мислам дека тоа ќе биде респираторен систем |
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DRAG IDIVIDI
kako da ne odam na rabota uste nekoj den ubavo mi e doma i ima sto da pravam kako da ne odam na rabota a da zemam pari |
||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Чичко Идивиди:
ме зафркнаа на школа и тоа до гуша. аутокад немаше пред 2 месеци па не можев да внимавам или работам на час додека професорот објаснуваше, па средата видов донесен и така почнав нешто ама не знаев како да продолжам па се потскарав со професорот()и на крај дојде да ми помогне ама џабе кога и главата ме болеше и ништо не сфатив |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Didi, na forumov covek ni asalen seir nemozi da fati...
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...
Кога една врата се затвара, друга се отвара. Денес се уварив во тоа. И идивиди... сварно не сум обично женско бре. И денес тоа ми го тупнаа во лице. Се расшетуевме низ трговски поприлично рано и една другарка се заакала по некои маици на попуст. -И шо сеа, демек ќе ги носиш? -Не, ама колку да ги имам. -Многу сте бе... што ќе ви е маица, па макар и една, ако не ви треба? -Па на попуст е. -Па шо? -Е значи сварно се понашаш ко машко. Се на се, добар ден, со уште едно лудо суштество што ме згази од смеење. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drag idi vidi od koga te nemam gusnato
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај една колективна гушка со иди види... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг ИДИ ВИДИ () Се убив денес од учење.... вчера си поминав нај чукнато на светов што можи да биди... Сакам пааак..... И така... ај држи ми среќа да не одам на полагање пошто стварно сум разучен... |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
My Dear ИдиВиди
i'll never fall in love again |
||
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
драг идивиди
повторувањето било мајка на знаењето До сега повторував...очекувам да вроди со плод. Глумам лудило....т.е. глумев во петокот. Знај не сум единствена, и тој глуми, ама не признава, му се гледа во очите кога ќе ме погледне, му се чита од долната усна кога ќе ми се насмее, а и чувствувам кога ќе ме прегрне. Тој тоа го смета за прегратка? Е јас не. Некои работи едноставно морав да ги премолчам, тој секоја чест, ме чита како буквар, а јас со срам не можев да го погледнам во очи...ама издржав, премолчев. Да знае што се случи знам што ќе ми рече: Ова не го очекував од тебе! Читав една мисла пред некој ден: Позаинтегрирачки е она што жената ќе го премолчи отколку она што ќе го каже. Вистинито зарем не? Изменето од Lithium - 09.Мај.2010 во 23:40 |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |