![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 213> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dobro de boogie , taka e
![]() |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
Najgolem dusman na makedonskiot narod se...........Makedoncite
![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Ајд да те поздравам Марија
Не ми се растажувај ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4vS2BcpKkpM |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=xLxhz0dMpQg&feature=related
|
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
fala za clipovite
![]() Makedonija e prekrasna,znam!
samo me boli sto nikoj ne ja promovira nasata ubavina van nasita granici
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ќе биде и тоа
![]() |
|||
![]() |
|||
||
SE NADEVAM
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
vo ovakvi prikvecerija se prisekam na tebe.....dodeka sum ziv ke zivees i ti......a sega...sega sekoe pleme crta granica..site bi sakale svoja stranica vo istorijata....tazno...navistina tazno...no tvoeto ime sekogas ke vleva stravopocit...JUGOSLAVIJA
![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
nasjmesno i voedno zalosno e toa sto barame vlez vo sojuzi koi vece gi pominavme i za koi pisuvame deka ne vredele nisto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
kurtesi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Февруари.2008 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 27 |
||
Ne da zabegal se izgubil vo minatoto a idninata ne moze da ja vidi,uste sonuva za srboslavija ,srpski provokator
samo umreni raboti ne se ozivuvaat, ![]() crvena marama uste da obesi i tamam pionerce original |
|||
![]() |
|||
kurtesi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Февруари.2008 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 27 |
||
Ti kako da si plemenski poglavica a koe pleme si
jugoslovensko nema vise,bog da cuva od izgubeni sonuvaci na umreno vreme sto ne se vraka,pa nikoj osven srbite ne se oseka jugosloven pa i oni veke samo Srbija ja istaknuvaat,ne znam kolku pametis so srbskoto zname vikaa jugoslavija-srboslavija se prisvoija otvoreno 45 godini ne koristea,sto treba uste 45 god pa ti da razberes nesto kasno palis brat toa e toa. |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
....onie so prosecen IQ me svatija...sekoe pleme crta granica...sekoe pleme saka svoja stranica vo istorijata.....a se znae koe kopile pred nekolku dena stana pollnoletno -Kosovo...a plemeto...se podrazbira
![]() |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Svoite lichni problemi nikoj n ti dal za pravo da gi iznesuvash na forumot. Ova ne e centar za poplaki. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
||
si vikam skoro polnok e..ne mozam da slusnam nesto poglupavo...i g-dinot Orlov morase da me demantira...koj zboruva za licni poblemi...g-dine Orlov...Forum e star lat.zbor...a sto oznacuva ke si pobarasa na net,tolku verojatno te biva....BTW,i u vtoriot del ne si u pravo....OVA E CENTAR ZA POPLAKI...samo jas ne go koristev...ili iskoristiv na toj nacin,samo zboruvav za edni poubavi vreminja na koi ti nikogas nema da bides svedok.....A da sakav da go iskoristam bash za poplaki,mozebi ke kenkjkav za tatko mi koj 4 dena se bori u koma na interna kardiohirurgija....covek koj Makedonija ja branel i na 13 god. zaedno so Cento vo Idrizovo ...i na 16 god na Goli Otok....Sto pravese togas tatko ti...ja gradese prugata Brcko-Banovijki?....i molim te nemas mentalen kapacitet da se nosis so mene zatoa skini mi se s`k*rca koga nemas dozvola za planinarenje Изменето од diogenskopje - 27.Февруари.2008 во 23:48 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |