|
Дали и што вежбавте вчера или денес |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 96> |
Автор | |
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cel den gi vezbam prstite na tastaturava noke vezbam spienje a denje sedenje.
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj pisuva na ovoj forum ne vezba so glava garantiram cim msn yahoo mirc icq aol i site chat programi ne ni se dovolni pa vleguvame na forum o plus vezbanje haha nema sansi,
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe mozebi gresis ja sekoj den si praam po 100 stomacni pa taka da i deneska
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj edno 30 za mene,Master...ke ti platam...neli vikaat deka se so pari se mozelo
|
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmm pa kazi kolku plakjas od 1
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ke se pogodime...ti ke kazes cena...i ke vidam...ako ne najdam za po evtino...ke platam....stomakot moram da go namalam
|
|
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100 Stomacni ama vo edna serija avo denot pravam sigurno po 10 serii baska i udaram vo vreka
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa rabotis vaka za pari?...daj kupuvam stomacni ..edno 30...ne po vise...nemam pari mnogu
|
|
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aj da se uclenam.....paaaa,vaka.....sakam sekoj den po 30 stomacni...edno 2 meseca....pa ke vidam za ponataka...ako dobijam figura po merak....super.....ke te castam ...30 stomacni free
|
|
|
|
Bugi lav
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
unapred zahvalna
ok ,Bugi...ke si legnam sega...pozdrav...milo mi bese
|
|
|
|
Bugi lav
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh sea bugi mi unisti biznis ti ja trebase da i dadam stomacni
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |