|
ПАТРИОТИЗАМ |
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Послушајте патриоти
ке ви кажам искрено
...
нема патриотизам со гладен стомак...
нема патриотизам ни со полни џепови...
патриотизмот барајтего кај средната класа...
во третиот свет средната класа речиси не постои...
затоа и патриотизмот на овие простори, речиси не постои ...
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЏАКИ ..........
НЕМА ВРСКА...........
СТОМАКОТ И ЏЕБОТ........
ТОА Е ЧУВСТВО.....
ТОА Е ВО КРВТА....
КОИ АЛБАНЦИ ГИНАТ ЗА АНА ОНА ИЛИ УЧК ???
СИТИТЕ ???
БОГАТИТЕ ???
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama baska sum i patriot za bavarsko pivo i wurst
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас сум турчин, немама врска со ОНА, АНА или ЈАНА
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hrvatite se navistina golemi patrioti
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
APSOLUTNO SE SOGLASUVAM SO TEBE, ZNAEA STO SAKAAT, ZNAEA DA SE IZBORAT ZA DRZAVA, ZNAEA DA JA ODBRANAT I ZNAAT DA JA CUVAAT I SAKAAT! |
||
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imalo i ke ima patrioti, no problemot e sto so tek na vreme se namaluvaat i da receme deka skoro i site ke se otkazat..Patriotizmot vo Makedonija zima no nisto ne dava, ne velam deka celta e da se profitira od takvi raboti,no od istorijata znaeme deka patriotite se sekogas gragani od 2red |
||
www.komiti.org
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Partiotizmot e osnova za moderna i svetski priznata zemja
|
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZATOA STO KAJ NAS NEMA PATRIOTSKA SVEST, A BOGAMI I NEMA NI DRZAVNICKA SVEST. DA SI PATRIOT ZNACI DA SI OUT, A I NELI SAMO PRIMITIVCI SE PATRIOTI. PA SRAMNO E DA SI PATRIOT. NELI NIE GLEDAME SAMO NAPRED NE NAZAD? A I PATRIOT VO "MULTIETNICKA" ZAEDNICA? MA VE MOLAM TOA E NESPOIVO, AKO SAKAME DA SE EVROINTEGRIRAME. A I NELI NEKOI PRASANJA NE ZASLUZUVAA ODGOVOR? Изменето од moira - 05.Август.2007 во 04:08 |
||
biserce
Нов член Регистриран: 11.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПАТРИОТИЗАМ ДА НО НЕ И НАЦИОНАЛИЗАМ ЈАС НЕМРАЗАМ НИКОГО САМО НЕМОЖАМ ДА ГО САКАМ ОНОЈ КОЈ МЕ НЕГИРА. НЕВРЃАМ НИКОГО КЕ ПОВТОРАМ,АМА И НЕ ГИ САКАМ ОНИЕ КОИ МЕ НЕГИРААТ... |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se citas li Biserce sto pisuvas, ne po vrat po sija
|
||
biserce
Нов член Регистриран: 11.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПОЈАСНИ КАКО ГО СВАТИ ТИ ТОА,ЗА МЕНЕ НЕ Е ИСТО ДА ГИ МРАЗИС БУГАРИТЕ И ДА НЕ ГИ САКАШ ОДНОСНО ИГНОР |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa koj spomena mrazenje na Bugari ili na bilo koj narod?
Da si nacionalista ne znaci da mrazis nekogo. |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Biserce: ПАТРИОТИЗАМ ДА НО НЕ И НАЦИОНАЛИЗАМ ЈАС НЕМРАЗАМ НИКОГО САМО НЕМОЖАМ ДА ГО САКАМ ОНОЈ КОЈ МЕ НЕГИРА.
НЕВРЃАМ НИКОГО КЕ ПОВТОРАМ,АМА И НЕ ГИ САКАМ ОНИЕ КОИ МЕ НЕГИРААТ... ete toa go napisa, a sto znaci ova: ЈАС НЕМРАЗАМ НИКОГО САМО НЕМОЖАМ ДА ГО САКАМ ОНОЈ КОЈ МЕ НЕГИРА. НЕВРЃАМ НИКОГО КЕ ПОВТОРАМ,АМА И НЕ ГИ САКАМ ОНИЕ КОИ МЕ НЕГИРААТ... Jas ne mrazam... ama ne gi sakam.....ne po vrat po sija : |
||
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |