|
Владо Бучковски |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали почнавме ние самите да си правиме колатерална штета од нашите политичари, или пак си правиме кампања? Мислам дека е доста Власта да ги суди луѓето нека остави судиите да си ја вршат работата и така земаат супер големи надоместоци, или пак затоа е проблем да се департизира судството. Ќе сме имале демократија во државава, за ова не се ни криви ниту ЕУ ниту НАТО, .....кој е кривецот....???
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za sto zboruvas voopsto?
kolku so razbrav hahahhahahha istrazniot pisal nalog = zakon e de JURE a ne DE FACTO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more tie komunjari, ke im se vrati
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smrt na komunizmot fasizam na narodot
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
dragon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na toj Buckovski ne treba da mu sudat nitu vlasta nitu sudiite tuku ozalenite majki, tatkovci, brakja, sestri, soprugi, deca i rodnini T.E narodot. Da go zanemarime i zaboravime kontoto koj Bucko si go nakrade za celoto negovo pokolenie ama nikako ne smeeme da mu go zaboravime CRNIOT PLAN "B" vo 2001 godina. Za da sedne na vlastovska slatka fotelja toj i negovite DRUGARI Makedonija vo crno ja zavitkaa i rasplakaa pa redno e ednas da ja proba golata zatvorska daska.
|
|
dragon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abre mornar leka poleka toj Bucko se blizi kon Sutka ili Idrizovo ama ti kako strucnjak i blizok posmatrac na 2001 godina deder kazi kaj mu e na Bucko drugarceto onoj be silniot od Vukovar i toj ke da ima nesto so Karpalak.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како прво претпоставен на mornar, пратејкија состојбата, иако и пред тоа имав контола врз се кое се случува, решив во заштита на него и magnat да се јавам и децидно ве уверувам дека сите огрешени, поради кои бев отстранет, ќе си го најдат местото таму каде е Стамболиски, сега веќе Бучко и сите по ред, па и твојот ,,идол,, од Вуковар. Патем речено на 15.Авгост беше најголемиот масакар во Хрватска. ........deder bolane, povodom toga bitchu u Croatiii, na upokoj palih DRAGOVOLJACA. колку со ова ти помогнав незнам но сепк Вуковарецот не се назначи сам. Потребни се непобитни докази кој и зошто го назначи токму баш него. Но знај само едно дека има уште многу вукодлаци- пардон Вуковарци, и се ставени на список со свој реден број. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Planot ,,B,, e crn za makedonija, a za nego beshe zlaten, no ne mu uspea oti go zaeba B.C, da ja drapne na Florida, kade mu se i parite. Tri miliona eura se kapka vo moreto. Изменето од orlov - 03.Август.2007 во 20:04 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
dragon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas prozivam eden drug se javuva, pa ovoj forum me iznenaduva kolku portparoli imaat toa registriranite. Gospodine orlov neznam dali mislime za ist fraer od Vukovar ama da mi e bas idol i deka bas moj. Stvarno si go stavil vo navodnici ama sepak bi bilo fer da mi se izvinis sto vo navodnici ili ne go pravis nekojsi moj.
|
|
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е невиден парадокс, го има само во Македонија и не верувам на друго место.Бучко лапна 3 милиона евра(ех да беше само тоа) и сега нема кој да го уапси.Тоа што му го одземаа имунитетот беше одлична работа но требаше и да оди зад решетки под итно а не на слобода.Ми се згади кога ги видов изманипулирани членови на СДСМ како излегле да го бранат и си реков дека на оваа Македонска простотија им нема крај а пак власта уште се двоуми и не го апси.
Македонски народе освести се!!!!!!!!!!!!!!!!!! Изменето од polikarp - 04.Август.2007 во 01:07 |
|
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka toa e maslo na negovata nova zena. Si vika : - Sega imam pari, uste da se otkacam od Garganelov
|
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еврата него му се од помалите `заслуги`
Си има тој многу по големи недела против македонија, македонскиот народ и македонската иднина.
А шиптарите треба да го слават, поради што им ја подари Струга и Куманово..
Во секој случај одвратен човек, одвратна психа и одвратни недела.
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Него треба да му судат (македонските) граѓани на Струга.
Бев присутен таму кога ќе го запалеа говното живо да изгори...
И тоа токму неговите од СДСМ, не јас!
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naravoucenie- ostani ergen kako Vojo i Lambe |
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |