|
Нешто повеќе од другар... |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako toa drugar em nesto poveke?
Ako e drugar-drugar togas si e drugar i nisto poveke. Ako e drugar-prijatel pusti go toj sam ke si se obide pak ako saka da ne mu bides poveke drugarka! |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе пробам да направам н ешт повеќе но ако ме одбие и ми каже дека на другарски ме сака нема да форсирам нема да направам и како таков да го изгубам
|
|
Shiki
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedi i uzivaj.I kaj mene bese istiot slucaj i eve sega sme zaedno vece dolgo vreme.A bevme drugari sto e i normalno.Samo ce moras ti da go prezemes prviot cekor i veruvaj mi nema da zgresis.
|
|
zdravo
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако ми е близок другар,не го ни гледам како потенцијален дечко, никако...
ако ми е онака познаниче, и за на кафе чат -пат, тогаш веке може.... |
|
milo
Нов член Регистриран: 11.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedi i uzivaj.I kaj mene bese istiot slucaj i eve sega sme zaedno vece dolgo vreme.A bevme drugari sto e i normalno.Samo ce moras ti da go prezemes prviot cekor i veruvaj mi nema da zgresis.
Ej inace fala za ova mnogu!!!
Btw sredivme rabota
Me namestija taka da ke vidime so dalje,inace on saka da ima neso poise [a ke vidime kako ponatamu ke odat rabotite!!!
Fala mn
inace ova od Shiki mi dade uste povekje nadez
|
|
oCITE KRISTALNO ZAMAGLENI, POGLEDOT ZKAMENET VO VISINI, TELOTO STUDENO SO DENOVI....
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maja mnogu tise ostri komentarite kako onie staromodnine zeni si pa dobro de opusti se malku 21 vek e te vospitale ko tipicna zena od 19 vek citajki gi poveketo od tvoite komentari go sogledav toa....
|
|
speed
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decki jas nemozam da si objasnam se nadevam deka ke mi dadete komentar...vera odam vo prodavnica da si kupam cigari i sretnuvam drugar so si go mnooooooogu sakam i sme duhovno povrzani...se pozdravuvam so nego i vleguvam kupuvam i izleguvam me gushka silno i me baknuva na usta ha.....se zbuniv i neocekuvav takvo nesto hm...na obraz da, ama na usta........leleeeeeee se zasramiv...i taka stapisana zacudena si vikam so mu stana na ovoj, si stojam toj me gusnal up i na vrat me bakna gushna huuuuu, vozduh odnemav se napraiv kako da nedavam mnogu znacewe na takvata situacija cao cao se gledame...i si krenav, ne deka nekakvo znacewe davam i nesakam da mislam deka nesto e koj znae so ama, ne e toj takov decko pf, da me bakne na usta oti ne e takov i maci sea mislata uh........aj daj pomognete kako da go svatam ova......... |
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moe mislenje e deka na deckoto veke podolgo vreme si mu se dopagala no kako i mnogu drugi luge (i jas sum takov:) znael da go sokrie toa odnosno ne gi pokazuva lesno takvite custva pa toj den mu doslo preku glava i sobral hrabrost za takvo nesto, definitivno mu se dopagas zosto nie maskite ne ljubime devojki vo usta sto ne ni se dopagjaatPredlog: Javi mu se i izlezete samo ti i toj nekade na javno mesto ( negde na rockce, nekoe clubce ili sl.) zabavuvajte se pijte (no ne premnogu) i igrajte, i vo odreden moment sto ti ke mislis deka e soodveten, zablagodari mu se za nesto i bakni go vo usta no onaka podolgo i cekaj toj da ti pusti jazik veruvaj mi nema da izdrzi i dodeka se svestite - STRAST...
|
|
|
|
belichka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne Drlija, ne e toa strast, garant, go znam povekje od 6 g. i ne vo negovata priroda taka da izreagira, patem i ne se gledame cesto tuku ponekogas slucajno na ulica ili kafic pa kje me gusne i tolku a ova vcera beshe grom od vedro nebo...hihihihi kako zashamatena si ostanav
Изменето од belichka - 17.Април.2007 во 17:13 |
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa togas edinstveno objasnuvanje e deka tipot bil na ACID
se salam, ama sepak probaj ako ti se dopaga, sto imas da izgubis koga veke ne ste tolku bliski |
|
|
|
belichka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj kje razmislam |
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da go napravis toa, samo nemoj pritoa da se povredis ako ne ti uspee pcuj me preku LP
|
|
|
|
belichka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm.........ama ne go sakam jas,
bar ne go gledam kako decko za mene nitu pak
ne go gledam onaka kako hmmaz...
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Togas so se zamaras so nebitni i naludnicavi gestovi
Ako nekoj te bakne i ti toa go pocustvuvas do prstite na stapalata togas pocni da razmisluvas... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |