![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 123> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mene mi tekna na vecerta ko za prv pat go vidov Carnation jako bese zimi se |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
mi tekna na edna nok se obiduvav da aspijam i taka kako so mi e krevetot odma do penjere zraci od polna mesecina pagaa na mojata pernica.se vrativ vo site veceri pominati so... begaj pak ke pocnam da placam aj helpnete mi... |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
mi tekna na 14ti fevruari |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
vcera popladne
![]() |
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Mi tekna na zurkata na Carl Cox, lani letoto vo Collosseum koga docekavme da izgree sonceto. Na banjanje vo Ohridsko vo 8 saat od sabajle... PREKRASNI MOMENTI |
|
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
MA MI TEKNA NA MINATATA NOK
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
more,.......podobro da ne mi tekne,................ke mi se stemni,............ozbilno!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
mene denes mi teknuvaat samo ubavi raboti-si vetiv deka nema denes da si se nerviram...mi tekna deka i pomalku citam(od ova internetov..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Ми текна дека не сум се напил какао утово. |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
i mene sega mi tekna na kakaoto...ne ti trebase bas da me potsetuvas... |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
i da si ja kupis ..... |
|
![]() |
|
MAJA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ми текна ...вчера како си поминав преубо...си ја сликав лепотицана машка...и вечерта...се видов со милоно...ама на крај ко да се поднаљутивме...ај појќе да не мислам...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
mi tekna na nesto i na nekogo
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |