|
Прочка (недела на проштевањето) |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Простете ми ... членови, Модератори, Администратори (на Анастеа се однесува!) ...
особено замислена и Schatzii што метеа по мене во љубов и разно ... Анѓа .. што и дадов повод да ме банира ..и тоа во мода и убавина .. Прости ми Анастеа за сите офтопици во Забелешки ... на овие другиве во раководство не сум им згрешила .. и да сум .. не се чувствувам така пантер .. за тоа што фино те отерав во 300 онакви и наназад... Минди .. дадо .. прости ми и ти .. .. ако ти се простува емил .. прости ми за се, не беше намерно И за крај .. прости ми ВАЖНА... извини... ама не можев да бидам полоша од ова. И да сакав, не можев .. прости ми .. затоа што имам чувства и не сум само еден глуп ник од 5 букви. Прости ми за тоа што го изгуби времето со мене .. а можеше попродуктивно да го искористиш за трач муабети! Прости ми што не се спуштив на толку ниско ниво ... не можев да стигнам толку ниско .. каде што си ти Ова не се однесува на Босот! .. без коментари молам! |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ima eden forumdjija so koj ne sakam da se karam..ama sam me isprovocira i javno ovde napisav eden zbor koj ne trebase...i ne mi e vo stilot da go upotrebuvam...
ama ete se slucuva i toa.....sigurno ke se prepoznae brza...i sigurno ke si prostime..... inaku opsto na forumot si nemam za prostuvanje so tie sto treba se e vo red |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Простено и од Бога и од мене
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
neka mi prostat na site ako sum im zgreshila neshto
|
|||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prosteno anitke, prostimi i ti
|
|||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|||
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Malku so zadocnuvanje. I jas da se pridruzam na porakite vo vrska so praznikov. Prostete mi dokulku sum vi zgresil nesto, i prosteno vi e.
Изменето од panter123 - 07.Март.2011 во 03:47 |
|||
K1nm23
Сениор Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само ако постите....ќе ви простам....
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
штета јас никогаш не постам
|
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
K1nm23
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ти уште не си ми згрешила за да ти простам..... Овие над тебе се сите грешници..... |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас со задоцнување, но никогаш не е доцна за прочка. Ако некому сум погрешила нешто, не било намерно. |
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ух..чиста ми била душава од гревови |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
K1nm23
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа не знам.....ти си знаеш...... |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Молам за прошка доколку некому на форумов сум згрешил. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
-bog prostuva ,...jas ne!!
...ama , aj tebe ti e prosteno od mene! ...iako nema za shto !
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |