|
Луѓе, хелп ми!!! |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro be fiks! shto mu faleshe na postot?jas ne go izmisliv toa....gledash deka devojcheto taka kazha
|
|||
Simnat od visokite planini
|
|||
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
професор-не професор, да ми се укаже можност би го ќарила (уствари он мене) ;)) сега ова може онака лабаво го реков, ама уствари стварно ептен озбилен проблем ми е ова... |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ти zaljubena izgubena прво појди на подфорумот љубов тука на идивиди и почни да го читаш и студираш и да научиш дека има голема разлика помеѓу љубов и заљубување.
Тамо има неколку теми за ова и разгледај мислења од форумџиите за тоа што преставува љубовта и пронајди се самата себе си каде припаѓаш. А тоа палење жарење само покажува колку многу здраво за готово ги земаш работите и дека немаш самата направено разлика помеѓу ЉУБОВ и ЗАЉУБУВАЊЕ,тоа се две сосема различни чувства. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja ne se soglasuvam deka profesorov e pedofil samo zosto bafta so devojcinja 20 godini pomladi.Sigurno deka treba da se limitira barem na 18godisni.Ako ozat 50 godisni mazi so 30 godisni zeni togas zosto da ne moze 38 so 18.Mada ova e druga tema. A za temava ja mislam deka treba da go batalis profata zosto stvarno nemate dopirna tocka.
aj na forumov neka se javat 17-18 godisni mangupi da mu pomogneme na devojcevo |
|||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajde i ti devojchekako ne ti e sram da pomisluvash na takvi raboti.....kolku deca ima.........a ti so profesorot!.......da doznae tatko ti bi te iskrshil od mavanje
|
|||
|
|||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne e problem za mangupite, imam eden kup udvarachi, spomnav deka duri vlegov vo vrska so edno tipche, bash 17 godini imashe, ama nikoj be ne mi e kako profeto!! prosto prekrasen e chovekov! zhenet e i ima deca normalno, ama vo nikakov brak se so zhena mu i taa go izneveruva....i se mrzat! |
|||
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ejjjjjj,,, pati epten si se zainteresirala za nego..Od kaj mu ja znaes tolku dobro semejnata idila??? da ne go sledis??
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Женет е ахахахаххахахах
Извини шо ќе ти речам ама никот стварно ти одговарал. Повеќе не коментирам тука оти е очигледно дека не рзмислуваш во своите постапки,се држиш до некое твое убедување а тука бараш помош од форумџиите. На добар пат си да направиш голема глупост,која потоа нема да може да се исправи. Мој совет последен ти е да го заборавиш и да се посоветуваш во еден многу искрен муабет со мајка ти. Толку |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хехе, не, ама се познава со мои роднини, другар е, па отприлика сум слушала и помала муабети за семејната ситуација :) иначе цело лето умираав и одвај чекав да почна годината пошто ептен ретко го гледам, а не сум заболен тип кој би му дежурал пред зграда чекајќи да излезе и да купи леб :)) |
|||
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ubavo ti vika fiks........najubavo e da razgovarash so majka ti......a da e takva majka ti, pa da mu kazhe na tatko ti.....pa da zeme tatko ti.....da te ishvrka so eden kaish....pa da vidish posle dali ke ti tekne na profesorot
|
|||
|
|||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
муабет со мајка ми? зезаш? ее никад! во супер односи сум со мама али не зборам со нејзе за мојата интима, непријатно ми е, едноставно нејќам. а дома и не забележуваат дека се дешава нешто пошто јас во училиште сум топ, од почеток до крај на графа све ми се 5ки, па сите се задоволни од мене :) ама не ми се верува дека би направила глупост пошто јас ко прво немам храброст некако да го шмекам профето :)) |
|||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
грешиш што не зборуваш со мајка ти за твојата интима... мајка ти секогаш ќе ти биде најдобра пријателка и секогаш ќе биде тука за тебе... а сигурно ќе ти даде и подобар совет отколку ние овде... затоа, добро ќе биде да поразговараш со неа |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
те разбирам што сакаш да речеш, ама еднаш, кога бев седмо одделение, бев исто така скроооз заљубена во дечко од мојот клас, пробав да зборам со нејзе и таа одма почна да ме напаѓа како сум била осетлива, како сум била глупа што така сум се заљубила и се тоа... и оттогаш не се обидувам баш да зборам на таа тема со нејзе оти стварно не ме разбира... секогаш наоѓа вина во мене, па дури и ако таа вина постои, таа како мајка сепак има должност да ме посоветува, но едноставно нејќе да се умара со моите проблеми од тој тип. ете така. |
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ништо, млад е тој, барај некој постар. Абе не се трудете со сила да порасните, има време за се. Терај си таму со врсници, некоја година постари и убо ќе ви е. Што сакаш да ти речиме, кажи му на профата што чувствуваш за него???? И будала да те направи. Алооо прием, ме слуша ли некој. |
|||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |