|
Софи Караќаева |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах бе Маре-Магде,од поставената тема помислив дека е некоја ептен видна личност,заслужна за некое добро дело..па подифолт отидов да прогуглам ...а таму само еден натпис без слика дека и го украле мобилниот кој ти мислел на Фејсбук дека ќе ја најдам а што работи особава,со што се занимава освен што е нели убава жена? дајте малку поопширни информации Изменето од Andjelina - 26.Октомври.2009 во 14:20 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каде има бе Анѓе кај нас убава и видна личност а заслужна за добро дело, па тие две работи не идат рака под рака... А можеби и има којзнае.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најпосле што е битно со што се занимава, кај нас е најважно да е убава, а оваа очигледно е во таа категорија. Епа штом така, може да се занимава со што сака бар кај нас. Нели? Зар ќе се мачи да се вработи? И да зема добра плата? (ајде малку по женски да ја анализираме)
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....хм...по женски велиш...убава..згодна...малку вештачка за мој вкус,сеа вака не можам да и одредам старосно доба...ама во секој случај вложила во себе...имаш право шо е битно што работи и дали нешто работи кога добро изгледа...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе маживе се будали, нив не ги занима веќе дали е нешто пластично или кожно, што понадувано-поубаво.
Ех кај отиде светов, земја нема да ги разложи овие тела, но најпосле што е битно кога ќе умре, битно е овде да си лепа. |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога некои идни археолози ќе ги ископуваат гробовите од нашава силиконска цивилизација ќе се чудат од што материјал биле направени жените
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А живее со сопруг и син од прв брак, а? Во луксуз...
А ја тука го трпам мојов...за ништо, ама јбг, немам силикони на гради и нос (така прочитав во воведот на нос). Живим за љубав Изменето од maria_magdalena - 26.Октомври.2009 во 14:47 |
|
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја имаше два пати на фаци и ја нарекуваат џет сетерка и сега подготвува некоја емисија на А1 со содржина као демек познатите фаци во мкд како се снаоѓаат на село... |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ииии голема работа била убава, па јас сум поубава од оваа па никому ништо
со денешнава фотографска технологија и надградба на коса сите изгледаат ко фотомодели.
Со среќа нека и е со што и да се занимава, ја мислев на гз ќе паднам кога ќе ја видам
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема што да ја анилизираме таа ти е само да земеш и да ја ставиш дома во некој ќош како пластично цвеке |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ve gledam cudni, se prasuvate so sto se zanimava: pa da bides ubava neli e seriozna rabota?
Trcanje, vezbanje, frizer, masazi, manikir, pedikir, soping, taa raboti i povekje od 8 casa dnevno. Ubava zena, priznavam, ama nasabajle da se vidime koja e poubava |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
богами Кали, оваа работи... на себеси... ама не е убава - барем мене не ми е - вештачка е целата...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja cest za dospozata...ama jas se vosh*tuvam na uspesni , pametni zeni koi umeat da gi "nosat" svoite nedostatoci...koi ne gi ni primetuvate ..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja znam zenata
|
|
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |