|
Љубов и омраза |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
zakacka
Група Регистриран: 12.Ноември.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deckoto stom me povredi ondak mojata ljuvov preminuva vo omraza.
|
|
kiss me
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka ona sto doaga posle ljubovta ne e tolku omraza kolku sto e frustracija i povredenost osobeno ako krajot ne e nas izbor tuku na partnerot.Mislam deka ima nekoi tri fazi niz koi pominuvame posle zavrsuvanje na vrskata.Najprvin odbivash da go prifatish faktot deka nekoj sto go sakas i si mislel deka ke bides zasekogas zaedno ne go deli istoto mislenje i ke napravish se samo da se vratite tamu kade sto ste bile.I dodeka ti si siguren deka ima uste nadez za vas drugiot misli deka seto toa e pateticno i depresivno i uste poveke se oddalecuva sto te pravi krajno nesrekna.Otkako ke pomine fazata kade sto sam se okrivuvash,doaga faza koga pocnuvas da ja baras vinata vo drugiot.Pocnuvash da gi barash site negovi nedostatoci i da se ubeduvash deka toj vsusnost ne te zasluzuva i kako ke se kae sto ne znael da te socuva.Pravish planovi kako da go napravish ljubomoren i da mu pokazes deka ti e podobro bez nego.Mislam deka ova e delot sto mnogu od nas go meshame so omraza(a vsushnost sigurna sum deka 90%od nas ke se vratat da bidat zaedno samo ako mozeme)I na kraj ako ''uspesno'' gi pomineme ovie fazi bi trebalo da dojdeme do momentot koga ke bideme ramnodushni i nema da posvetime nitu edna minuta razmisluvajki za nekoj sto ne povredil i ne uspeal da sogleda kolku sme nie prekrasni.A ramnodushnosta ne e nitu ljubov nitu omraza(jas se nadevam deka poleka ama sigurno ke stignam do tamu pa ke vi kazam kako e). Изменето од natalija |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
паметно така полесно ќе го решиш без проблеми по те*е |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele Maicka....vidi sega...go sakas nekogo so celata svoja dusa,nesebicno...a toj ke pocne psihicki ili fizicki da te maltretira...pa nemozes da se kontroliras pocnuvas da go gledas kako zlo...go mrazis...sakas da se otarasis od nego....znaci ako nekoj sto go sakas zapocne da te maltretira vo bilo koj oblik...ti pocnuvas da go mrazis..... |
|
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pomegu ljubovta i omrazata_nema granica
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема граница помегу овие две работи.. Колку што лудуваш од љубов ако има некоректност према партнерот почнува одбојност и мала доза на пецкање на повлекување и бегање од таа особа.. Но, моментот кој го чувствуваме барем за мене е бес не сум особа која умее да мрази.. Така да се зависи од ситуација да толку ве повредат да се доведете до степен да ги преиспитате цувствата дали е омраза или е болен бес во вас..
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nate izvini me sto te citiram , na pocetokot na temava mi padna vo oci ovaj post , dali si gi menjala razmisluvanjata . Vo sekoj slucaj mojot komentar na temava e deka ponekogas ljubovta i omrazata se vo epten tesna relacija, zenski sto me mrazele vsusnost bile totalno ludi po mene , taka nesto :))) |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извинето.
Не Хеки не ми се променети мислењата тоа го кажав како совет во одредената ситуација на нешто што го чувствував.. На погорната реплика ке видиш дека не сум за мрзење нити умеам да го чувствувам ..Јас мило не менувам ставови треба нешто многу да ми се деси за да си го сменам мислењето во одредена граница. Кога некој ќе ти рече те маразам поготово девојките знај дека до лудило те сакаат.. |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa znam
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no comment
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta me ispolnuva,me kreva,me pravi srekna,pravi rabotite da gi gledam od pozitivnata strana
omrazata mi e nepoznata i ne sakam ni da ja spoznaam...
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene ljubovta i omrazata sekogas idat zaedno.Kon onoj sto custvuvam ljubov,mozam da custvuvam i silna omraza koga ke se osetam povredena od pricina sto site emocii mi se intenzivirani. A onie kon koi ne custvuvam niso posebno ne mozam da gi mrazam.Mozam samo da bidam ramnodusna. Изменето од kandid - 01.Октомври.2006 во 00:55 |
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf
sigurna si vo ova sto go napisa? |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |