|
Против КОКА КОЛА |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cocoa Colata kako i povekjeto veshtacki sokovi e stetna, no vo dadeni slucaevi moze da se iskoristi kako lek. Jas ne ja pijam nikako.
Schweps Indian Tonic Waterot e dobar protiv treska i malarija(sodrzi kinin), no ne e konecen lek protiv istite. Изменето од Majkl - 26.Мај.2009 во 18:04 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas cesto se lecam od malarija so kinin
no koka ne odbivam se vodam so poznatoto pravilo SE STO NECINI ZA ZDRAJE E UBO nema da ziveam neubo bre |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ,za shtetno? ! ,..pa, ima li i neshto voopshto ,..shto e zdravo,...a, da go konsumirash sekojdnevno vo pogolemi kolichini,..taka i za kokata,.a, shtom "zdrzala" taa sto godini,..ke izdrzi ushte,..koj znae kolku stotici,... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја пиев многу! не можев денот да си го замсилам без Кока Кола! ја пиев со кафе, ја пиев додека јадам, додека седам у кафич...можам да кажам дека само Кока Кола пиев! во последно време ја избегнувам, не дека не можам да ја пијам...ама сепак би се одлучила за Браво Вишна место Кока Кола
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па нормализе , зна се то |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prepiv...zvucam kako Pinokio koga go vikase Dzepeto pod voda i baloncinja mu izlagaa od usta
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmm...bas mi doaga dobro koga treba da se presedi nokta i da ucam...vo kombinacija so nes iako se ova stetnovo mi e poznato,edinstveno coca cola i nes kafe me drzat budna
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako tolku loso vlijaese na organizmot Koka Kolata odamna ke bese povlecena od prodazba i nemase se proziveduva poveke. Cesto pijam Koka Kola i nikogas ne sum osetila nekoj negativen efekt od nea, super e.
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oh yeah , coca-cola is the best!
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 17:20 |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja pijam mnogu godini
i nemozam denot da go zamislam bez Coca
barem edno limenche
jas sum prav zavisnik...
se obidov da se odviknam,toa traese
samo mesec dva..
sega sum pak istata..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум љубител на газирани пијалоци али Coca Cola сакам..вкусот ми е незаменлив..али не пијам баш,само понекад за мерак,пошто газирано не ми прија на организмот многу..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Coca Cola пијам само со скара
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |