|
Македонски народни приказни |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најинтересна ми е женска итрина,така беше некако насловот..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi gledav kako mala i sega gi gledam, prekrasni se, zabavni i pouchni, plus so soncence (nashi de )
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееееее ја сакам царевата ќерка каков доживљај беа и ќе останат засекогаш.Македонските народни приказни моја омилена програма. Незаменливи се, како и една цела генерација на талентирани македонски актери од старата гарда кои се потрудија околу нивното создавање.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отсекогаш сум ги гледала и ќе ги гледам,никогаш не ми се здосадиле и сите по неколку пати веќе ги гледам секогаш ми се интересни.За глумците нема што да се каже отколку дека се оригинални како створени за тиа улоги,жалосно што најдобриот од нив не е веќе меѓу нас,но сепак постои преку неговите дела.
|
|
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
|
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi gledam sekogas
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku se dobri makedonskite narodni prikazni, kolku sakav da gi gledam, sega pak gi davaat na mtv i koga mozam gi gledam.
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А1 снима нови епизоди од Македонски народни приказни!
|
|
ini
Нов член Регистриран: 09.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
македонските народни приказни се најдобрата серија која е снимена во Македонија и ќе биде одлично ако се снимаат нови
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas gi gledam ,sekogas se interesni i ostanuvaat trajni
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За икономот ми беше најубава, каде Ѓорѓи е скржавец-богаташ кога си ги носи опинците преку рамо да не ги оштети, а оди кај Ванчо на гости-а тој па ги штеди скалите да не се арчеле...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонските приказни вистински вредеа уште кога беа со Колозов,..новите што ги даваат мислам на Тв Кис се чисти глупости, актерите се млади и неискусни..промаршена инвестиција!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога проектите на македонскиот народ беа успешни , ризница за сите времиња
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
cokomoko
Нов член Регистриран: 26.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
detstvoto mi pomina so niv,ama i den denes uste si gi sakam i so zadovolstvo si gi gledam....najubava za mene e epizodata DVAJCATA KASKATII....koj e po kaskatija: VANCO ili GORGI?....."CAJ NE PIEL OTI MRSEN MU BIL"
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ја гледав “Со свој камен по глава“ каде синот го пратија да учи Богословија во градот, но кога дојде назад виде дека попот им проповеда на селаните сосем трето...
Многу јака нема што. Инаку еве една од најомилените, за Каскатијата http://www.youtube.com/watch?v=c3XZGSyE5YY |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |