|
Јапонски јазик |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | ||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koniciva! Навистина ме привлекува овој јазик. Што знам дали е поради мојот самурајски дух или....сепак ќе размислам. |
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Majkl - 06.Октомври.2008 во 18:43 |
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja samo Angliski znam i toa cel, japonski ne mi treba nema potreba da go ucam ama sepak ubavo e jazik da se znae naj ubavo e poveke jazici da zboruvas ja samo angliski i makedonski znam da zboruvam duri angliski go znam po dobro od makedonskiot A i nekako tezok mi stoi japonskiot soznam ili se lazam Heroglifi ubavo e da se znae zosto da ne
|
||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А и азијките се сами приказна за себе. Камо јас да имам некоја школска азијка. Инаку фала за објаснувањето. Изменето од neo_wmaster - 06.Октомври.2008 во 22:18 |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е, самурај да не си? Коничава беше здраво нели? |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе цел, никој не го знае цел англискиот. Јас го учам скоро 10 години и пак ке кажам дека не го знам цел. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
japonskiot i ne e tolku tezok
e cist i se tazbira ene citaj arigato basamas kineskiot ne se razbira ama ic |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доиташи машите, Нео-сан! Ауууу, и тоа како се приказна за себе ... Конк*рирај за некој стипендија во ЕУ и веројатно ќе имаш многу школски азијки, или директно конк*рирај на некој универзитет во Токио или Осака, Сеул можеби...
Цел јазик(било кој) најприближно во целост го знае само речникот на истиот, ама дури и тој со време мора да се апдејтува. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ene edna slika so ja napraviv vo KJOTO
RATNOTO ODELO NA SHOGUN |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Ahmeti
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sednete tuka i naucete go albanskiot jazik,vtor sluzben jazik vo Makedonija e albanskiot, ne letajte mnogu so drugi jazici,drvazniot jazik mora da se nauci.
So japoncite ne ziveete, tuku so albancite ziveete, zaradi toa treba da mislite koj jazik treba da se nauci. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... nikoj nema protiv Albanskiot jazik i mnogu lugje go ucat, odat na k*rsevi, ucat vo sekojdnevnata komunikacija so prijatelite Albanci, no ne zaradi sluzbenost zatoa shto site nie znaeme deka se shto e sluzbeno, obvrzno predizvikuva antipatija, otpor i ne sakajne. A shto e najvazno mislam deka Albanskiot esluzben onamu kaj shto ima 20% naselenie od albanska nacionalnost, no ne i niz cela drzava. Zatoa zoteri Ahmeti mire se erdhet -sekogash si dobrodojden na temata Obrazovanie da diskutirash da se podobrat uslovite za rabota vo nash*te ucilishta, da se zgolemat platite na nastavnicite... pa i da davash predlozi za ucenje jazici, ama ushte ednash te ju lutem-te molam-zboruvaj ja vistinata . Mire zoteri Ahmeti- Dobro gospodine Ahmeti? |
||
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеш да ми објасниш нешто повеке за постапката за конк*рирање за стипендија на некој странски универзитет.
Па нормално дека ке се апдејтува, кога секој ден доага до промени на "еволуција" на зборовите, а со тоа и на јазикот. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ako Ali Ahmeti od Makedonija nema brat bliznak vo Albanija... ova so slikata i lokacijata ne pridonesuva za predizvikuvanje zelba za ucenje jazik...tuku povekje prestavuva provokacija... zatoa za da zboruvame seriozno za nekakov predlog treba prvo da prekineme so provokaciii...barem vo Obrazovanie... |
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
makedonija..Makedonija makedonci...Makedonci shiptarski...albanski Изменето од mamamd - 08.Октомври.2008 во 14:08 |
||
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |