IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 62>
Автор
Порака
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Статус: Офлајн
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 10:49
Ljubovta e sekogas
blagorodna i ubava
no realnosta se grizi
taa da pominuva niz shuma od koprivi......

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 12:08
Golemite ljubovi se retki
kako sto se retki i golemite dela!!!!!!!!!!

Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 23:19
супер врска,супер однос,љубов и се на куп...и еден ден некој ќе ви рече...злато а да направиме пауза месец дена?
што се случи бе преку ноќ? сонуваше кошмар па му треба цел месец да се соземе....зарем да чекам?
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 11:10

20 несреќни лекции што девојчињата ги учат од филмот Самрак

Второто продолжение од „Самрак“ со поднаслов „Млада месечина“ во моментов ги урива рекордите на гледаност и на заработка во кино салите. Но, овде нема да се занимаваме со приказната, квалитетот на филмот, причините за популарноста и сл., туку со дваесетте несреќни лекции што девојчињата ги учат од сагата за вампирската љубов:

1. Ако момчето е далечно, молчаливо, ве игнорира или едноставно е грубо кон вас, тоа е затоа што потајно ве сака и вие сте единстевната причина за неговото постоење.

2. Тајните се добра работа, особено оние кои можат да загрозат нечиј живот.

3. Нема ништо лошо во тоа потенцијалниот партнер да е приглуп, одмаздољубив и насилен, сѐ додека има одлични стомачни мускули.

4. Ако момче ви каже дека треба да стоите на страна од него затоа што можеби ќе ви го загрози животот, тоа значи дека потајно е вљубен во вас и треба да останете со него, зашто ќе ве чува безбедни засекогаш!

5. Ако момчето ве остави ненадејно, попатно кажувајќи ви дека никогаш повторно нема да го видите, тоа е затоа што ве сака толку многу, што ќе страда, само за да ве чува безбедни засекогаш!

6. Кога момчето ќе ве остави, паѓањето во шок, оддалечувањето на сите пријатели и невообичаеното однесување се сосема прифатливи, сѐ додека оценките не ви трпат поради тоа.

7. Романтично е да се ставате во опасни ситуации само за повторно да го видите поранешното момче. Уште поромантично е да се сетите на неговиот глас кога тој ви се дерел.

8. Момчињата што ве оставаат, секогаш се враќаат.

9. Затоа што момчињата секогаш се враќаат, треба да ги чекате, ако треба и со месеци, притоа игнорирајќи го фактот дека се појавиле поприфатливи луѓе кои немаат тенденција да ве малтретираат.

10. Иако немате никаква намера да имате што и да е со некој нов што се појавил, треба да го влечкате по себе со месеци, да го терате да ви поправа нешта, а којзнае, можеби и ќе ви купи нешто.

11. Треба да го искористите погоре споменатиот да ви поправа работи, зашто е општопознато дека девојчињата не умеат со механички или технички работи.

12. Лажењето на родителите е во ред. Лажењето на родителите додека бегате од дома за да го спасите вашето момче со самоубиствени намера е уште повеќе во ред, зашто покажува карактер и зрелост!

13. Крадењето автомобили во име на љубовта е општествено прифатливо.

14. Ако поради вашето момче бидете претепани (дури и ако е тоа само индиректно) и поради тоа завршите в болница, на родителите и властите треба да им кажете дека сте паднале по скали, зашто сте несмасни. Ова секогаш функционира за злоупотребуваните жени.

15. Мажите можат да се сменат на подобро, но само ако смените сѐ за себе, се откажете од сѐ и потполно се посветите на нивната потреба за промена.

16. Младите девојки не треба да работат на своите социјални способности, ниту на емотивната состојба. Наместо тоа, треба да бараат потенцијални партнери кои ги делат нивните огромни недостатоци.

17. Девојчињата не треба секогаш да читаат серијал книги, само затоа што сите други ги прочитале!!

18. Кога пишувате серијал книги, треба да користите полупроверени извори за информациите и да ги извртите до максималното можно ниво, со големи дози на тинејџерски гнев!

19. Кога гледате филм, треба особено да им посветите внимание на дваесетте минути заплет, скриен помеѓу бескрајните сцени на празно зјапање, молк и монолози исполнети со себесожалување.

20. Вампирите, некогашните мистични негативци од филмовите и книгите, веќе не се страшни. Сега се подеднакво врескави, себезаљубени и немоќни колку и секое просечно човечко суштество.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 12:51
1. Ако момчето е далечно, молчаливо, ве игнорира или едноставно е грубо кон вас, тоа е затоа што потајно ве сака и вие сте единстевната причина за неговото постоење.

Haголема%20насмевка
Neverojaten nachin za pokazuvanje ljubov ,koja bi mozela da odolee
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 15:22
Originally posted by renatax renatax напиша:

Haголема%20насмевка
Neverojaten nachin za pokazuvanje ljubov ,koja bi mozela da odolee
голема%20насмевкаплазење
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2010 во 09:35
ne propushtaj niedna shansa......
ne znajsh koja ke ti bide vistinskata....
Кон врв
EKCTPA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2009
Локација: Macedonia
Поени: 448
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EKCTPA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2010 во 10:13
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

najdobar sovet do sega
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата.
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2010 во 15:15
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

taka e sonce...nikogash ne se znae koja kke bide vistinskata...ama ponekogash se znae koja deefinitivno ne e vistinskata,neli... ...
    basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?      
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2010 во 11:27
Не му верувај на сјајот на очите на твојот партнер, тоа е само светлост што поминува низ неговата шуплива глава

Ајнштајнголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2010 во 11:33
Да бидеме разделени од личноста која ја сакаме е среќа во споредба со живеењето со личност која ја мразиме...

Кон врв
male4ka22 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Јануари.2010
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2010 во 21:36
Lujge ve molam za sovet.Odam so eden 3god a imam 16 toj ima 21god.Imam mnogu problemi so nego.Mozebi ke recete deka sum mala za vrski no vejke tri godini odam i ne mozam pa i ne sakam da stavam kraj.Rabotata e vo toa sto jas ne mu veruvam ni malku,porano toj ne mi veruvase sega se se smeni,obratno,jas ne mu veruvam nemu,postojano placam i nisto drugo.Kolku sto znam me nema iznevereno.t.s.nemam nisto slusnato.no vo dusava nesto me maci deka toj ima druga,deka zbori na tel.so druga,premnogu go kontroliram,toj samo mi vika deka ne bilo toa tocno i deka zaludno sum se macela so gluposti.Koga e taka,zosto custvava mi vikaat poinaku,sekoj negov poteg i pogled mi e mnogu nejasen,sumliv,deneska se karavme za negoviot broj,nesto iscezna kreditot nabrzina,toj vika deka ke mi izvade smetka so broevi za da se uveram deka nikade nema vrteno,no jas pak ne sum mirna,custvuvam nemir,bes,bolka,taga,gnev,ljubomora,nedoverba,ne se custvuvam prijatno,postojano vo solzi i toa ne obicni,lipajne,nervirajne,karajne so nego od ovaa nedoverba,ne znam sto mi e,nemam ni malku samodoverba vo sebe,priznavam kako da ne znam da se cenam samata sebesi,da napomenam toj mi e prv,pominavme niz mnogu problemi i prepreki,se sakavme,se sakame,barem taka mislam,nonstop na tel,nikogas ne se odvojuvame,mnogu sme povrzani i preokupirani eden so drug.Zosto srcevo me boli vaka?Zosto ne mozam da mu veruvam a nemam dokaz deka laze ili deka izneveruva,jas ednostavno propajgam.Se zapostaviv,po celi denovi samo placam vo krevet,osameno se custvuvam,i koga ke mu kazam sto mi e,ponekogas ke mi kaze so ubavo deka gresam,deka mi e veren,no ako istata rabota ja povtoram povejke pati pocnuva da mi vika bidejki sum mu dosaduvala nonstop so toa,mozebi ke mi recete da se skaram so nego,no veruvajte nemam sili,koga i da posakam se plasam da ne go izgubam zasekogas,se plasam od neverstvo posle tolku raboti pominati zaeno,ednostavno nemam hrabrost da resam situacija,ne znam sto mi se slucuva,ova ne se slucuva samo ednas,ova e sekojdnevno,go gledam se odnesuva nekako ladno,nezainteresirano za mene,veli deka me saka mnogu i deka se odnesuva taka bidejki mu e zdosadeno od nedoverbi i karanici,deka ako prodolzam vaka samo ke go izgubam,no nesto e posilno od mene,custvava se mnogu posilni,kako da mi kazuvaat deka me laze,ili pak i tie me lazat,sto da pravam,veruvajte jas tonam,ke vi bidam blagodarna od srce ako mi pomognete spored vasi mislejna,mi trebate i ve molam za soveti vasi,odnapred blagodaram.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2010 во 22:26
eh ...malecka...stani ispravi ja glavata i ne dozvoluvaj da ti pomine zivotot ubav vo solziсреќаголемо%20гушкање
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2010 во 22:30
освен ова сега за сега не знам што да ти кажам ...... пробај еднаш така па ако не оди , прашај пак ............
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.