|
ЉУБОВНА ВРСКА СО ЛИЧНОСТ ОД РАЗЛИЧНА ВЕРА |
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Автор | |||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
врска со припадник на друга вера?
хм, деликатно, посебно во македонија ако имаш врска со муслиман, ке те изоговараат сите. порано си викав - што им е толку чудно? па и тој е човек, само ете се родил муслиман. ама не е само прерасуда во прашање...врската со припадник на друга вера може да ни се врати по глава. |
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da, ke te ogovaraat a toa ne e bash zgodno. a deka ke vrshis fornikacija so shiptar, ili deka eventualno decata ke ti bidat secheni i ne e bash kojznae sto.
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
HM.... mi se dopadna ovaa tema. BAS sakam neso da znam pojke .... ZA toa MUSLIMANKA DA ODI SO HRISTIJANIN DA ima dolga vrska ....
NE znam sto da kazam.... Ali da znaete deka e tesko PRED NARODOT. (narodot sto ti gi bere site gajlinja) ...IMa mnogu ogovaranje i posebno Ako si muslimanka site okolu tebe ke te gledaat kako nesto CUDNO kako CUDOVISTE ... ali se nadevam deka toa vo idnina ke se otsemeni SEPAK da znaete deka LJUBOVTA nema granici! |
|||
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Треба да разграничиш основни работи, па да коментираш.
Овде зборуваме за ставот на верите по ова прашање,а не за тоа дали љубовта има или нема граници. |
|||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako nesto ne ti pasira ne mora da komentiras. JAs pred da kazam deka ljubovta nema granici.... NApisav gore mn jasno vo vrska so temata ... GOODBYE! |
|||
|
|||
deshad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Овде не се работи за тоа кому и што пасира, туку се истакнуваат ставовите на религиите по ова прашање. Еве да ти резимирам: Ставот на Исламот: Муслиманка во никој случај не смее да се омажи за немуслиман. Ставот на Христијанството: Христијанката во никој случај не смее да се омажи за муслиман. А твоите лични ставови задржи си ги за себе,или искажи ги на соодветен форум. Секое добро. |
|||
Shaxito
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SI PROCITAL NEKADE Takvo nesto???? DEKA BI SE OMAZILA ZA NEKOJ OD DRUGA VERA? A i da procitas ne e tvoe! Aj dosta se cepkas so mene |
|||
|
|||
deshad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Очигледно не се разбираме доволно.Затоа тука и ќе престанам со дискусијата со тебе, се до оној момент додека не почнеш повторно погрешно да ја толкуваш религијата.
|
|||
Shaxito
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tenx sto me oslobodi OD DISKUSIJATA deshat-Shaxito. POZZZ
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |