|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 135> |
Автор | ||
Crnko
Група Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веќе пишав на хрватскиот сајт дека од пред две недели им се смени однесувањеето на овие од ДајнКорп... Станаа многу нервозни, а тоа не смее да е одлика на HR, Human Resources... однесувањето им е срање... А кога првите денови се појавија ми даваа визитки да делам по пријатели... И да немаа уши главата ќе им се поделеше од насмевка ...
Е сега се смени и начинот на работа... Е браос... Инаку нема на што да се жалам од нив... Ми понудија работа за 13000 долари, ги замолив да ми понудат нешто што има барем 18000 ... И сега чекам... Инаку, не, не е проблем англискиот.. бев првенец на генерација, технички англиски А регрутерот ми д'ткаше кога ме прашуваше...англискиот му е слаб... И работев во Америка... Резимето ми е одлично за позициите кој ги бараат, но ми понудија нешто сосема друго... Е сега треба да чекам да се отвори позиција ко за мене, а таква позиција веќе многу други добија... Е сега, не е ли до нивното его, а?... но како и да е, чекам на DynCorp, RESSALC, а се надевам на Fluor, во септември... Во меѓувреме, барајки по нет, глеам дека има и други работни места по светов, па се дадов и во таква потера по работа... Нафтени Платформи, АбуДаби, Дубаи, Кувајт и секое друго Свирипичино на кое ќе налетам... па со господ напред, и пљачките на стапче, по бел свет... А некој праша, од РЕССАЛК уште ништо и по дваа месеца... |
||
ivteo
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako ti znaci nesto,jas medju prvite pominav u Resallc,pocetok na April pa do denes nemam nisto.Ok dobiv od Dyn direktno pa verovatno imaat site u baza al sepak...mislam deka nisto nema od Resallc i MPI,zosto bi onda u Palas bili.Neznam,daj Boze da se bude ok al...Pozdrav |
||
tanjamilaspase
Нов член Регистриран: 21.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vakaaaaa jas prativ vo dyncorp pred mesec dena i nisto ne mi vratija nitu pak se javija a vo fluop pred isto taka mesec dena i mi pisaa samo nekoj mejlovi u stil kako ke se razgleda moeto sivi i niso za kolku vreme od prilika znaci od prilika mesec dva tri pet deset se javuvaat
pozdrav i vi blagodaram na site sto kazuvate bidejki edino na forumov doznavam so kako nemam od drugo mesto |
||
ivteo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas u Dyncorp aplicirav so meseci al nisto nemase dodeka ne otidov direkt kaj niv (togas mozese) i me iznenadi koga mi pokaza sto sve sum aplicirala,taka da jas znam i veruvam deka oni site aplikacii gi citaat.Za Fluor mnogu tesko,oni vikaat samo tie sto porano rabotele za niv,KBR,baza na Kosovo...Sega slusam deka Dyncorp bara samo online aplikacija,pa taka i treba.Da ne se lazeme,sve zivo i divo aplicira,pravat dubari,falsifikati.Profesionalno je da apliciras online,provere ti angliski i poleka.A ovie sto se cenkaat za plata,da li vaka bi se cenkale Pivara da ve povika na intervju ili Mobimak il Cementara.... |
||
Crnko
Група Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E, da taka e...No, ne se raboti za Pivara ili Mobimak ili... Se raboti za tesko sviripicino, a ne e na brod, na cist vozduh i zabava... Avganistan/Irak e vo prasanje. Iako bi zaminal od ovde za sitni pari, ce gledam, kako sekoj NORMALEN, da probam da dobijam barem malku povece... Sepak se cenam povece od Indijci, Pakistanci i Filipinosi... A imam i argumenti za mojata cena... Изменето од Crnko - 27.Јули.2010 во 16:11 |
||
dzemoace
Група Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno e druze,i ja cekam pozicija ,toest cekav a gledam na forum mi ja zimaat-potpisuvaat dogovor.inaku mi rekoa da pratam na nivven licen mail ine mi kazaa so da praam ponatamu.nisto ne mi dadoa informacija.sea ne znam na so sum . |
||
dzemoace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci toa so napraija on line e uredu .e sea koa ke otides tamu traba da izigras.ja imam sertifikati dokumenti za foreman.znaci nema falsifikat,nema zaebancija,idam u palas oliver mi vika nema uste za foreman,so znaes drugo.mu kazuvam edka momentalno summ magacioner .vodam glavna dokumentacija na magacinot,imam licenca za viluskar.on na toa donesimi preporaka za viluskar i prati mi gi na moj mail, za ova mozam da ti ponudam 28000 i moze da letas za20 dena.mu prakam na mail i nisto .ni broj mi dade da vidam do kade eni nisto.go najdov na forum i vcera (citajte pogore na forumov)go krkav, za nisto.poso ne znaam so da praam,dali sum u igra za magacionerska rabota ili da brkam foreman,zatoa i otidov.ne znam so da praam,se mislam da pustam za foreman cv na nivniot mail macedoni......
ajde pomognete kako da izigram. |
||
ivteo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=dzemoace] go najdov na forum i vcera (citajte pogore na forumov)go krkav, za nisto...
Kogo go najde?sto ti se slucilo? |
||
cajkan77
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na kojforum be brate nema nisto deka ??
|
||
dzemoace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brojot na oliver 078279399.ova e broj za informacii kao. |
||
nove27
Група Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:35 |
||
---=== Мастер1 ===---
http://afgantura.wordpress.com |
||
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:35 |
||
---=== Мастер1 ===---
http://afgantura.wordpress.com |
||
skopjemkd
Нов член Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
druze, ti si super, sto bar davas pravi informacii, ... a za ostanatite sto se ligavat, ... pa ne se ide na odmor!!! stegnete zabi i izdrzete! a ne tuka da mi drndate deka bilo tesko, macno,... ... sedete si doma i kukajte crnko, .... ne se cenkaj! pameten si i znaes zs ti vikam taka. |
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |