|
КАДЕ СТЕ? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 20> |
Автор | |||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehehehe bash me iznasmja.. i jas imav takvi poznanici ama ne se druzev i ne im dopushtav da mi solat pamet so nivnite svakanja obicno za drugo zboreveme, tie temi ne gi zapocnuvavme |
|||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e bash sea me potseti: idam u Mc`Donalds i plakam za eden cizburger i slucajno zdogleduvam deka na vraboteniot mu pishuva: .....vski i go prashuvam ti od Mk da ne si? Vika: Da! i taka ravrzavme muabet...posle nekoe vreme doagam u istiot Mc`Donalds i sakav da si kupam nekolku raboti ama mi falea 2 centi i obicno kako u MK taka i tuka u supermarketi ne se nishto, na nekoj mu falat, nekoj ostava itn. I go prashuvam dali moze da zemam 2 centi ke donesam. Mi rece: Ne sme u MK! dobro si rekov, aj nema veze... idam posle u drug Mc`Donalds u grad i pak gleam eden mu pishuva ....ov na majcata i go prashav od kaj e, vika od Bugarija. I muabet razvrzavme i mi vika na kraj a shto sakash da jadesh, jas mu davam 1 Euro i mu vikam cizburger, i koa gleam mi nosi 4 i mi vika: nemozam sekad ama koa mozam, mozam hehehhe i toa mi padna krivo, zashto Bugarite mozat da ne gledaat ko svoi a makedoncite nemozat?[/QUOTE] toa nema vrska so nacionalnosta tuku so karakterot na lichnosta. Sigurna sum deka mnogu makedonci bi pomognale, a mnogu bugari ne bi pomognale. Ne e do nacijata, tuku do COVEKOT. |
|||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
интересно
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
doma
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
Saevus
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 23.Март.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kade steeee makedoncinjaaa :D
|
|||
invincible
Нов член Регистриран: 25.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo nekoi od drzavite na Bliskiot Istok
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kade shto i gospod dignal race,....izgleda!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Saevus
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 23.Март.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ne ushte ne dignal ali ke digne ako prodolzime vaka :D |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OVDE smene pobara nekoj
Изменето од MyWay - 23.Април.2009 во 12:13 |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo USA sum , eve na rabota dojdov , ama iskreno ne ocekuvav deka amerikancite se tolku friendly , uste na aerodromot mi se pusti eden crnec, taka da ova ke bide edno dolgo rabotno leto
Sega za sega samo ke recam deka mi se dopagja mnogu plazata , mnogu e romanticno ,, steta sto nemam decko , ama ke sredime i toa , ne se ostavam jas bez decko ........
Definitivo ke mi treba vreme da se adaptiram i da vlezam vo shemata tuka
|
|||
|
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znachi NEMA vrska ovaa konstatacija....duri zagrizhuvachki mi izgleda, pa i se somnevam na namerata so koja e napishan ovoj post.
Изменето од chuchuliga - 17.Јуни.2009 во 01:32 |
|||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znachi NEMA vrska ovaa konstatacija....duri zagrizhuvachki mi izgleda, pa i se somnevam na namerata so koja e napishan ovoj post.
Која констатација нема врска? На што мислиш? |
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E pa ovaa de. Ubavo ti rekol chovekot...smacheno mu bilo sigurno od takvi sitnoljubivi cenkanja, a takvi gi ima dosta od nash*te, ke nachekaat nekoj nash i odma ke baraat popust a nekoi duri i za dzabe baraat.
Primerot voopshto nema vrska so toa dali toj te smeta za svoj ili ne...tuku e nasha sramna realnost koja ushte ne e iskoreneta. Inaku jas i ne bash chesto srekavam Bugari vo Mc Donalds...pa zatoa i mi beshe chudna sporedbata shto ja napravi BASH so niv! Chudna nekoja sluchka vo sekoj sluchaj.
Изменето од Popi - 17.Јуни.2009 во 08:31 |
|||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |