![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 166167168169170 300> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
decko, mnogu cuden tip si ti, da ne si so brkovi ? ![]() inace mene mi se plete ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja si igram dzepen bilijard
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
ми се пие кафе,таман сега ќе се видам со другарките и ќе си пијам кафе,супер
![]() |
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
I mene kafe dobro bi mi doslo . . . Sega ke bide . . .
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Ми се пие кафе... Ама во кафич со некоја ДРУГАРКА
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Mi se apsi psihopati, maloumni, k*rvi i politicari
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
ми се иде негде,на пр на некоја журка и да се расположам,зошто полудев веќе,досадно ми ееееееее
![]() |
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Cudni ste vie be luge . . . Navistina ne mi e jasno od koj ocekuvate da naprajt zurka za vas . . . pr. jas ''zurka'' si pravam sekoj den . . . Ke ti pisam dobar sovet na LP
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
|
оки чекам за советот ![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
сега ми се јаде чоколаден сладолед, и ми се гледа филм на двд, и да си бидам под кебенце......е тоа ми се прави, ама НЕМА
||
![]() |
||
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
|
momentalno mi se ide vo brazil da lezam na lezalka da pijam nekoj koktel a od strana da me ladat dve mulatkinji so golemi listovi kako nekad so me ladele
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Moze li da ti pravam drustvo-ako mi najdes"mulati" ?? ![]() Za ladenje-se razbira!! Изменето од mamma - 27.Мај.2007 во 00:05 |
||
![]() |
||
|
Сакам пак да излезам со бившата . . . Не знам зошто ама тоа сега ми се прави . . .
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
|
KAKO NEMOZE CIM NAPRAAM PARI TE ZIAM I ODIME\
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 166167168169170 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |