![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 300> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ми се јаде сладолед
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ми се пие кафе,веќе 3 испив и пак ми се пие,леле што е ова
|
|
![]() |
|
BitterSweet84 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Momentalno???? mi se skita od sabajle po kraj ezero... :) ama mrza sum poslednive denovi
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
da bidam iskrena, u momentot mi se sere
![]() Ne, najseriozno, ne se zaebavam....sega ke se isklucam od forumot, za da idam na raat da si olesnam ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
blaze si ti . . . i blaze si mi . . . do sega jas se praznev . . .
. . . a sega da ve vidam malku sakam . .. .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
epa toa ide po red,
ako ne se lazam,sega ena red zbunet da ide u wc ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
I toj otide . . .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
i jas ne go gledam, a ne go ni slusam , nema traga od nego
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sram da mu e bez da kazit . . . Pa kaj mu e kulturata . . .
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
zmejko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
mi se jade sladolet
![]() ![]() ![]() |
|
OK, let's START NOW
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nastinat sum
![]() kaslam k'o tuberkulozen ![]() mi se vrti okolu glava ![]() Mi se pravi ona sto noke se pravi ![]() ![]() ama, nemaa ![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ми се оди некаде,било каде,само да сум во друштво да ми помине ова глупавово расположение,никаков ми е денов
![]() |
|
![]() |
|
Aj snegulce , snegulce . . . Kamo jas da imav malku slobodno vreme . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |