![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 164165166167168 300> |
Автор | |
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
немам желба ништо да правам,може само едно кафенце покрај мене и да се излежавам цел ден
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Slusam muzika amam mi fali nesto . . . Znam kafe i cigare . . . Mnogu mi se pusi . . .
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Bitter Beauty ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Mi se mazi...mrrrrr so edna licnost
![]() |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
wow rano be-ma ![]() |
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
mi se igra tenis
|
|
speed
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ми се спие, поточно, било што само да не учам
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja prasav komsikata dali moze onadime bar ednas, a ona mi vika prvin da go prasa doma, mazot, pa ke mi kaze
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ми се спиеее
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Мене пак ми се учи ај се менуваме, камоли да учам сега спијам од досада
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ај се мењаме
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ми се пие сок од портокал,така добро да ме освежи
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Sakam nekoj da me guska,gali,baknuva i zaedno da gledame crtani..
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ми се јаде чоколадо
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi se ripa so padobran, ama ne smeam oti rasipanite padobrani takov kako mane cekaat, im go cuv muabetot
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 164165166167168 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |