![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 163164165166167 295> |
Автор | |||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Па реално секаде има позиција и опозиција. Само незнам тука кој ја има титулата БЦ кој постојано е крив за сите небиднини
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Јас знам дека секогаш сум дежурен кривец
![]() |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Ке се кандидираш за БЦ ![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
А и кандидатура ли треба
![]() |
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Очигледно колку и некој да мисли дека се крие, се брзо се дознава, зар не ? ![]() И тоа многу побргу отколку што може да замисли...па и од тие од кои се крие. ![]() Изменето од Македон - 11.Октомври.2009 во 01:53 |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
Сега...што сакаш да кажеш...тие што сме тука, долгогодишни членови, членови които просто си го сакат форумов...немат задни намери, ниту па сокриват нешто...Политиката на Бугариjа е едно, лугето се друго. |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
Постовите ми се директни и искрени ...оти не сакам да бидам обвинета во
бугарско лицемерие. Ве молам да не барате арогантност таму каде jа
нема.
А, и тоа го прифатете ко доказ дека ние членовите-бугари на форум Идивиди не сме имале, немаме и нема да имаме задни намери. Изменето од Анастеа - 11.Октомври.2009 во 18:38 |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Па како ќе постанеш Б/Ц ако не е кандидираш?.........или сакаш да си анунимус?.....ама анунимус не е ништо битно, а најмалку важно............. Изменето од Анастеа - 11.Октомври.2009 во 18:39 |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
||
Подобро анонимус, отколку БЦ... не фала
![]() |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
И јас сум на твоја стран. Но не само Б/Ц туку и грујо, љубчо блгарчрто и сите на нив идентични................ ![]() |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Хмммм...не знаев дека сме во војна...сепак, мило ми е што и самата призна дека е лажно оправдување. Секако , ако луѓе од овој калибар ви се национален интерес, пак ќе кажам, слободно користете ги, овде такви не би можеле да успеат. А смешно е тоа што токму такви успеваат да ве прелажат и како што вели народот, жедни преку вода да ве пренесат и што сега благодарение на тоа што знаеле како да одиграат ќе си имаат работа, ќе мора даночните обврзници да плаќаат за платите за нив. П.С. Од друга страна жално е за оние луѓе во Бугарија ( меѓу кои и многумина мои добри пријатели, кои од ова се срамат, а мора да го гледаат ). |
|||
![]() |
|||
||
Не не сме во воjна, направив споредба само искористуваjки позната изрека...кажав ВО ПОЛИТИКАТА, како и во воjната и во ЛJУБОВТА... оти не се фана за лjубовта ми отиде каj воjната... не ми вади зборовите од контекст, почитувани модераторе..
Не знам коj се срами и зашто се срами, кога многу добро знаат кога одат да гласуват за кого и за што гласуват... |
|||
![]() |
|||
||
Не се фатив за љубовта, затоа што таа меѓу Македонија и Бугарија ја нема, тоа е факт! Не ми беше целта да ти ги превртамн зборовите, ниту најмалку, почитувана Пагане. Токму така, секој одговара за себе, ама за некои работи, колку и да сака човек да се издвои од колективот не може. Сепак, тоа не значи дека јас моите пријатели од Бугарија, кои се срамат од ова, си ги мразам, токму напротив! |
|||
![]() |
|||
||
Алекс, jас мислам за да нема фронтови треба да се фатиме ако не за лjубовта барем за тоа што е општо и ни сближува, а не за различното което ни разделува .
И jас имам ...можам со чиста совест да ги наречам приjатели македонци...и со нив бараме тоа што ни споjува...и многу ни е убаво... Jас не се срамам, напротив горда сум со моjата Бугариjа...но се обидувам да бидам обективна ... и да размислувам како и другата страна, да можам по лесно да jа разберам. Ве разбирам...но нема никогаш да негирам тоа што Бугариjа е прифатила ко своj национален интерес. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 163164165166167 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |