IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 160161162163164 277>
Автор
Порака
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Статус: Офлајн
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 17:33
Мочаат под едно дрво зајакот и магарето.
- Зајко, зошто к*рето ти е со цртки.
- Е, па за секоја девојка ставам по една цртка. А, зошто ти немаш цртки?
- Мене, зајко, ме памтат!
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 17:35
Еден човек доаѓа во едно село, среќава двајца селани на сред село и му се обраќа на едниот.
- Каде е кметот?
- Сее!
- Сее? Сред зима?
На тоа се надвоврзува другиот селанец:
- А бе што го прашуваш него, он неможе да каже Р!
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 17:41
Два рекорда ...што ги прочитав на КАЈГАНА...и ме насмејаа до суза :))))))))))))

- На маратонот за мастурбирање во Сан Франциско, Јапонецот Масанобу Сато мастурбирал дури девет часа и 58 минути.

- Најдалечниот измерен млаз на машка ејакулација е шест метри во далечина, а носител на фамозниот рекорд е Хорст Шулц.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2011 во 23:09
како се одрази порастот на цените врз вашиот домашен буџет?

КАРГОВ-
јас немам време за ништо...имам многу работа...немам време за ништо
БИЧИКЛИСКИ-
не можам да ви одговорам во моментов сум на конгрес
БЛАГОРОДНА ДУЛИЌ-
тоа е светски тренд..не можам да се жалам,добро сум платена
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2011 во 16:32
Седи Трпе во кафиќ, и се фали на другар му.
- Ги гледаш ова жениве околу нас, е сите ги имам поминато.
Тогаш се јавува една девојка:
- Е мене ме немаш поминато!
- Е да, по селата уште не сум почнал!
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2011 во 22:05
Аko vo vinoto e vistinata, togas zosto site politicari pijat viski???
always look on the bright side of the life!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2011 во 22:09
.,..zatoa shto od vistinata begaat kako gjavol od krst!изненадување

ne se za djabe politichari .
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2011 во 22:57
Можеби е вистина дека мажите се поинтелегентни од жените, но никој не видел женско да трча по некоe машко само да му се восхитува на убавите нозе.
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2011 во 14:30
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2011 во 03:59
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2011 во 12:52
Маж vs. Жена

Мажите знаат да кажат:
„Жени, не се возбудувајте премногу ако трчаме по вас... трчаме и по топката и на крајот пак ќе ја шутнеме...“

На тоа жените мудро ќе кажат:

„Момци, немојте да се возбудувате ако ви кажеме дека сме заљубени во вас. Се заљубуваме и во пар чевли, па купуваме уште 15 пара – онака, за секој случај!

смеењегазење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење

Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2011 во 13:03
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2011 во 14:13

Текстов го добив на меил, не знам од кај е преземено ама јако е газење%20од%20смеење

----Дечко 5.0 vs Сопруг 1.0----

Почитувани од Техничка поддршка,

Минатата година го надградив својот систем од Дечко 5.0 во Сопруг 1.0 и забележав дека новата програма... започна да прави неочекувани измени во модулите за пресметки, ограничувајќи ги дозволите за апликации за цвеќиња и накит кои работеа без грешка под Дечко 5.0.

Како додаток, Сопруг 1.0 одстрани многу други важни програми, како Романтика 9.9 и инсталира непожелни програми како NFL 5.0, NBA 3.0 и Premier League 7.2. Разговор 8.0 повеќе не сака да се покрени, додека пак Чистење 2.6 го паѓа системот. Се обидов да го покренам  Пискање 5.3 за да ги отстранам проблемите, тој тој исто така не работи.

Потпис:

Очајна Сопруга

------Возвратна порака-------

Почитувана Очајна Сопруга,

Морате да знаете, Дечко 5.0 е апликациски пакет за занимација, додека пак Сопруг 1.0 е оперативен систем.

Обидете се да ја внесете командата “C:\MISLEV DEKA ME SAKAS” и инсталирајте го антивирусот Солзи 6.2. Сопруг 1.0 тогаш автоматски би требало да ја покрени апликацијата Виновен 3.0 и Цвеќиња 7.0. Но внимавајте, преголемо користење може да биде штетно за системот, со Сопруг 1.0 одат и апликациите Чудна Тишина 2.5, Happyhour 7.0 или Пиво 6.1. Пиво 6.1 е мошне лошо испрограмирана апликација која ќе ствара “Непријатни звуци, грчења” во .zena документите.

Биди особено внимателна со вирусот HotChik – програмиран е да го уништи Сопруг 1.0 (како и сите останати негови надградби).

Не ја инсталирај апликацијата Свекрва 1.0, ниту пак преинсталирај било која верзија од програмата Дечко. Ова не се поддржани апликации и ќе го “паднат” оперативниот систем Сопруг 1.0

Се на се, Сопруг 1.0 е супер систем, но има ограничена меморија и неможе да учи брзо од другите апликации.

Размисли за купување на дополнителен софтвер за да ги подобриш перформансите. Јас лично ти препорачувам Храна 3.0, Долна Облека 5.3 и Добро тело 10.1

Со среќа,

Техничка поддршка

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2011 во 14:25
arno ama ,..drug par pat po...koncizno...znaesh deka me mrzi da chitam ,....
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 160161162163164 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.