![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 160161162163164 277> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мочаат под едно дрво зајакот и магарето.
- Зајко, зошто к*рето ти е со цртки. - Е, па за секоја девојка ставам по една цртка. А, зошто ти немаш цртки? - Мене, зајко, ме памтат! ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Еден човек доаѓа во едно село, среќава двајца селани на сред село и му се обраќа на едниот.
- Каде е кметот? - Сее! - Сее? Сред зима? На тоа се надвоврзува другиот селанец: - А бе што го прашуваш него, он неможе да каже Р! |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Два рекорда ...што ги прочитав на КАЈГАНА...и ме насмејаа до суза :))))))))))))
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
како се одрази порастот на цените врз вашиот домашен буџет?
КАРГОВ- јас немам време за ништо...имам многу работа...немам време за ништо ![]() БИЧИКЛИСКИ- не можам да ви одговорам во моментов сум на конгрес ![]() БЛАГОРОДНА ДУЛИЌ- тоа е светски тренд..не можам да се жалам,добро сум платена ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Седи Трпе во кафиќ, и се фали на другар му.
- Ги гледаш ова жениве околу нас, е сите ги имам поминато. Тогаш се јавува една девојка: - Е мене ме немаш поминато! - Е да, по селата уште не сум почнал! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Аko vo vinoto e vistinata, togas zosto site politicari pijat viski???
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
.,..zatoa shto od vistinata begaat kako gjavol od krst!
![]() ne se za djabe politichari . |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Можеби е вистина дека мажите се поинтелегентни од жените, но никој не видел женско да трча по некоe машко само да му се восхитува на убавите нозе.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Маж vs. Жена
Мажите знаат да кажат: „Жени, не се возбудувајте премногу ако трчаме по вас... трчаме и по топката и на крајот пак ќе ја шутнеме...“ На тоа жените мудро ќе кажат: „Момци, немојте да се возбудувате ако ви кажеме дека сме заљубени во вас. Се заљубуваме и во пар чевли, па купуваме уште 15 пара – онака, за секој случај! |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
Текстов го добив на меил, не знам од кај е преземено ама јако е ![]() ----Дечко 5.0 vs Сопруг 1.0---- Почитувани од Техничка поддршка, Минатата година го надградив својот систем од Дечко 5.0 во Сопруг 1.0 и забележав дека новата програма... започна да прави неочекувани измени во модулите за пресметки,
ограничувајќи ги дозволите за апликации за цвеќиња и накит кои работеа
без грешка под Дечко 5.0. Техничка поддршка |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
arno ama ,..drug par pat po...koncizno...znaesh deka me mrzi da chitam ,....
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 160161162163164 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |