|
Каков треба да биде наставникот |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 20> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Nastavnikot treba da bide avtoritet koj kje se pocituva. Ne moze da se pocituva nekoj koj pokazuva samovolie, drskost, grubost i neznaenje. Ne moze da se pociruva nekoj koj ja zloupotrebuva svojata pozicija i se odnesuva nedolicno sprema ucenicite, sprema roditelite.
za zal vo nasheto obrazovanie ima i takvi i takvi. |
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставникот треба да биде педагог, а не овчар.
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба да биде пријател и авторитет истовремено..... Мене ми е животна желба да бидам професорка во средно школо........ |
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A JAS SUM NESUDENA PROFESORKA
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најчесто се вакви ---------------->
а би требало да се ...едноставно, вакви ---------> |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........jas sum vakva.... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kjelav so naocari i dibidus slabicok .... uba slika
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ova povekje mi nalikuva na izbor...frik na godinata...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јок бе има филинг за наука замисли да има густа коса и дебел, стално кје мислам дека камиоџија ми зборува за кумплунг |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba da znae kako da go prenesi znaenjeto ... a ne stegnal edinici na 99 % od ucenicite ... takvite treba smesta da se otstranat ... zatoa sto ke gi osakati decata ... Najlesno e da se kaze kakov NE TREBA DA BIDI ... ili narodski kazano ... nemoze da bidat ludje nastavnici koi imaat parola ... SAKAM KAZAM NEZNAM RECAM SAKAM KAZAM NEZNAM RECAM SAKAM KAZAM NEZNAM RECAM ... JAS VI KAZUVAM ... AMA DALI ME SVATIVTE NEZNAM ... i ke nalupa edinici ... mene na primer se mi se iposmesa po istorija ... zatoa sto ucitelot bese slab da kaze sto i kako ... i sega se mi e corba ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧОРБА?
МАРКО ТИ СИ НА КОЊ, НАУЧИ ЗА КУЛИНАРСТВО |
|
|
|
Povtorno
Нов член Регистриран: 31.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo jas sum nova, se slozuvam so tebe
|
|
Povtorno
Нов член Регистриран: 31.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nastavnikot treb ada bide prijatel so ucenicite, da im prenesuva znaenja , no i da znae da razgovara so niv za site problemi
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |