|
Го сакаш, ама тој е оженет......... |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 23> |
Автор | ||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Три дена на раце те носеше збрана
а после пукна ко гнила брана, на комшијата в прегратка му се пушти и утеха најде во неговите мустаќи... |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami go sakas a e zenet
pa najdobrite sekogas se zafateni kako bi drugacije |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, зафатен сум...
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro de, ne site zafateni se najdobri |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле, не зборував за тебе, извини, знам дека си слободен стрелец...
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aham
|
||
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....samo ti vlezi...............ni pancir ne te spasuva...............
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нормално, при вакви гушки ќе се топи... мило ми е... а надвор е толку студено... а во срцето толку топло...
|
||
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,...............nema da go sakas ...zasto e zenet............i tocka.
a i ne e deka site "dobri" se zafateni..........
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......ma yes............be majstorce..........
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go sakas ama toj e zenet . pa demek zbog zaradi toa nema da go zasakam iako sekogas koga pieme kafe mi se zali na zamor vo nozete od prosta pricina sto non stop mi seta niz mislite ....... a ti nikako da si priznaes pa se tesis vo stilot " zenet e , nema da go zasakam " .... demek , mozam da si gi kontroliram cuvstvata i emociite .... ma ova se nekako izgleda kako samoubeduvanje .... nisto povece .... nema tuka pravila .....
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, другови и другарице, то је оно што нам треба у овим, како да кажем, бог га јебо, критичним тренутцима - самоубеџење... |
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека мора да има Self Control- една такава лjубов не води кон нишо... / е, има и исклучоци, де/. |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |