![]() |
|
Диети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 33> |
Автор | |
katu6ka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eeeee da da u pravo si src..hehehe ama vaka so dieti..pomalcew vreme..ama se gubat..ja fala bogu 2 god ni 1 kg ne vrativ
![]() |
|
![]() |
|
katu6ka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
HIT DIETA 1den-pojadok:jogurt ru4ek:2vareni jajca i salata za vecera:mesna sezonska zalata i 3 lazici kiselo mleko 2DEN-pojadok:ovosje, rucek:testenina so sirenje i salata, za vecera:testenina 3DEN- pojadok:salata, za rusek:oriz so sirenje i salata za vecera:salata 4DEN-pojadok:ovosle za rucek:vareno meso i salata za vecera:vareno meso i supa 5DEN-pojadok:jogurt, rucek:sopka i supa vecera:sopska 6DEN-ovosje za rucek:riba ili tuna bez maslo so salata za vecera:salata i supa 7DEN-pojadok:ovosje za rucek(grav,grasak,boranija)i salata vecera isto ko rucek kfe bez seker dozvoleno i voda 2-3L na den
|
|
![]() |
|
DVOPEK DIETA 1 DEN:POJADOK-1 kriska dvopek+jabolka+kafe(pojadokot e ist site 5 dena)RUCEK-2 kriski dvopek+2 casi jogurt+2 vareni jajca+domata VECERA-1 kriska dvopek 1 casa jogurt 1 vareno jajce i 1 domata 2DEN:RUCEK-rucek-1 kriska dvopek+1 jogurt+1 vareno jajce+1 domata VECERA-isto kako rucekot 3DEN-1kriska dvopek+250gr sirenje kravjo+salata+1 kisela krastavicka za VECERA-1 kriska dvopek+125 gr sunka+1 domata 4 DEN: RUCEK-1 kriska dopek+2 parcinja vareno junesko+1 domata za VECERA-1kriska dvopek+1 jogurt+1 domata 5DEN-RUCEK:belo pilesko so mnogu salata toa rasporedete go z rucek i vecera DIETATA POVTORETE JA NEKOLKU PATI A ZA TOA VREME PIJTE MN CEDEN OVOSEN SOK I VODA
|
|
![]() |
|
magdalena2008 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Jas ja drzev dietata na Obedinetite nacii i posle prviot krug posle ovosniot den dobiv silni bolki vo zeludnikot i me bolese celi 4 dena bez prestan, pa doktorot mi zabrani da jadam ovosje i zelencuk. I sega ne znam sto da pravam a mora da se oslabne.
![]() |
|
![]() |
|
magdalena2008 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Pred cetiri godini ja drzev ovaa dieta i oslabev okolu 12 kg za tri meseci.
Pojadokot e ist sekoj den> 1 dvopek, 1 parce ovosje i kafe jas go piev so seker bidejki ne mozam bez seker. 1 den: Rucek: 1 kiselo mleko, 1 dvopek, 1 vareno jajce eden domat Vecera: 2 vareni jajca, 2 dsomati, 2 dvopeka 2 den: Rucek: 1 kiselo mleko, 1 vareno jajce, 1 dvopek Vecera: 125 gr. vareno telesko, 1 domat 1 dvopek 3 den: Rucek i vecera Isto kako i prethodno 4 den: Rucek: 125 gr. sirenje, 1 domat, 1 dvopek Vecera: isto kako i prethodno 5 den: Rucek: 200 gr vareno pilesko ili riba 1 domat i 1 dvopek Vecera: 500 gr. varen zelencuk (jas obicno jadev kompir) 1 jajce, 1 dvopek 5 i 6 den se jade normalno. Jas koga epten ke mi se prijadese ke si kasnev, si kasnuvav i ponakogas sladoled (bez koj ne mozam) zatoa slabeenjeto mi odese pobavno ama ako taka mi bese polesno.Prviot mesec oslabev 6 kg, vtoriot 4 i ja prekinav dietata i sledniot mesec oslabev uste 2 kg. Ne se popraviv 2 godini, potoa staviv okolu 5 kg. Sega se porodiv i pak se zdebeliv, pa ja drzev dietata na UN no imav mnogu problemi so zeludnikot uste na 5 den pocna da me boli pa sega planiram pak da ja pocnam ovaa dieta koja ka napisav. I(zgledateska ama ne e taka koga ke se naviknes ke ti bide dobro. |
|
![]() |
|
jadi jogurt vareni jajca i virsli premini na proteinska dieta i 2 pati ned po malce j.hidrati ke uspees:-)
|
|
![]() |
|
epa ajdi supi jogurt vareno emso smees virsli vareni jaca i 1-2 nedelno amlce j.hidrati brz na4in za slabeenje...pozz srekno
![]() |
|
![]() |
|
Petkovsky ![]() Сениор ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
A da gi batalite site dieti i da pocnete da se hranite zdravo...
Jadenje pomali porcii 4-6 pati na den, konzumiranje poveke zelencuk i ovosje (posebno sega leten period) vnimavanje sto se jade a ne samo da se gnete kolku da se prezivee i se ke si dojde na mesto :) Prosto neli? E da ama aj napravi go da te vidam... |
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
hm..pa nz probajte so javorov sirup..
a kolku e zdravo nz samo znam deka 10 dena trae dietata i se pie sirupot, niso ne se konzumira ..:S:S |
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
pa vie sakate da slabeete i da sedite doma celo vreme u toj vasiot rezim na ishrana ili dieta kako sakate stavete si i malce fizicka aktivnost bez dvizenje ke zakrzlavite..
i ne moze 10 kg naednas ste trebale na vreme da mislite..a pocnete popoleka a ne odednas..ke jadete pomalku poveke ovosje i nekoj sport moze a ako ne pa..nz dvizete se :) |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Luge , aj ne si igrajte so dieti , ova najseriozno vi go kazuvam , jadete umereno , isfrlete blago i najvazno bidete aktivni vezbajte , i rezultatite se tuka , so bilo kakva dieta koga ke prekinete kilogramite se vrakaat duplo .Pozdrav na site sto sakaat da oslabnat
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
katerina22 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
крајно време е да почнеш да ги применуваш
|
|
![]() |
|
big kiss ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
na dieta definitivno
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |