![]() |
|
Црн хумор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 25> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Стои Црногорец на плажа во Будва и гледа како се дави еден турист. Доаѓа друг Црногорец и го прашува: - Што правиш бре пријателе? - Еве го гледам оној јадниот што се дави. - А ние овде си стоиме?... - Си стоиме. - Па ајде да си седнеме |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Еден вампир трча како рагбист по улицата со леб под мишка. Го запира друг вампир и го прашува: - Каде си се затрчал! Првиот одговара: - Долу имало голема крвава тепачка, одам да си макнам малку |
|
![]() |
|
Игорче и мајка му одат на лекар. Додека чекале на ред, Игорче почнал да беснее, да вика и да чепка по полиците со лекови. Мајка му не реагирала на неговото беснеење, само кога дошла на ред го прашала докторот: - Докторе, да не ви пречи што син ми е малку гласен и чепка по вашите работи? - Не, нема проблем. Ќе замолчи кога ќе дојде до отровите |
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
вие па на најлошото мислите ако ги е*бавал наместо да ги убива до крајот на редот ќе киксирал кој можи толку да ебава ако е Итлер не е госпо |
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
сега вицот го снема или шумахер е на други патеки ?
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Починала некоја мирна девојка и оди кај Господ.
- Господе, јас живеев чесно, не пушев, не пиев, не одев по мажи. Каква награда ќе ми дадеш за тоа? Господ се замислил и наредил: - Дајте и крилја! - Ооо, ќе ме правиш ангел? - Не! Гуска! – одговорил Господ. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Трпе се фали на другарите: - Конечно го одвикнав син ми од крицкање нокти! - Како? - Му ги скршив забите
|
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Ќути, можел да му ги исече и прстите!
![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
недефинирано чувство-Кога ќе ти јават дека погинала таштата возејки го твојот нов автомобил
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Kako mozes da parkiras jahta na krov?
Kupuvas kukja na more, kupuvas jahta i cekas cunami... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Мамо, мамо, на Трпе татко му, му купил риба! Ќе ми купиш и мене?
- Не бе синко, што ќе ти е! Ти имаш рак! ______________________________________________
Како се вика куче со две нозе?
-Како и да го викаш, нема да дојде! |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Разговараат двајца педофили и едниот му вика на другиот.. А бе имаш ли две по пет..јас ќе ти дадам едно од десет......
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Која е разликата меѓу Битлси и Мајкл Џексон?
Битлси се распаднаа...... на време |
|
![]() |
|
Еден лудак трчал околу лудница и наеднаш здоглеал некоја жена kај што се дави. Чекај рекол,а да скокнам и да ја спасам можи ќе ме пуштат после да си одам дома.
Така и направил и после тоа оди кај дежурниот лекар и му вика: - Докторе, додека трчав здогледав една жена кај што се дави... - И ти што направи? - Па скокнав и ја спасив. Ааа, браво, значи си направил добро дело...И каде е сега жената? - Ене ја онде, ја обесив да се суши. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |