![]() |
|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 42> |
Автор | |
JuSt GiRl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja imam lesnik boja,se farbam a farba...hmmmmmm...pojma nemam sto ke stavi frizerkata...
![]() |
|
Fairy tales don't always have a happy ending do they!?
|
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
crna kosa dugacka do polovinite , a odnapred so siski kratki.
![]() |
|
![]() |
|
Blonde.Kirka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 17 |
Плава се фарбам веќе 10 год. Само тука ми се промени пигментацијата малку поради недостаток на сонце и морам прво со бланш коренот па после со фарба за да ја постигнам бојата без да удара на морков.Осветлувач Лајф Колор на Шварцкопф а фарба Гарниер или Л'Ореал, кога како.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
црна коса,... која во допир на влага и дожд и снег добива волумен...
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:20 |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Prava.....dolga, dolga.....kostenliva....
Изменето од moira - 28.Ноември.2007 во 04:24 |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Smedjo-plava prirodna boja
se trudam da e sekogas sredena |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Crnaaaaaaaa.....dolgaaaaa |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
морам да се пофалам дека косата ми порасна многу брзо и сум презадоволна од неа....не многу густа но јако влакно и ептен права...со добра скала....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Барам фризер кој ќе ме подшиша ама со гаранција дека при чишањето бојата од бела ќе биде црна?
Мајсторот нека се јави во секое време. Плаќам со кредитна................. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Не се фалиш. Во тоа сум повеќе од сигурен, но верувам дека го искажуваш своето задоволство. ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Кога не сум на работа во формација за јуриш, а на момети и бункер систем...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
dooooooooolga kafeava kosa i ne se farbam, ja sum si prorodna zena
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |