|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 113> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
AleksanderS111
Нов член Регистриран: 29.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj moze da mi napravi edna tema "Ubav e mojot roden Kraj"
Pls :) |
|
AleksanderS111
Нов член Регистриран: 29.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj moze da mi napravi edna tema(ese) "UBAV E MOJOT RODEN KRAJ" Ve MOlam
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што ученици ќе бевте
па поентата на писмените, составите и семинарските е да научиш како се прават истите, малку да се култиувираш и повеќе да се описмениш, таман работа ако фатиме сите од интернет да препишуваме, каде ќе ни отиде образованието? не се обидувам да се правам паметен, ама мене првата оцена по македонски во средно ми беше 1 и тоа за состав, така се изнамачив цела година, ама после тоа гајле немав |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
acko6665
Нов член Регистриран: 25.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба писмена работа по македонски јазик под наслов (Ликот:Свети Кирил) ми треба за утре ! Благодарам.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Читај на Википедија и не копирајте се како што е напишано, туку преформулирајте го и филувајте малку составот ЧИТАЈ ТУКА ЗА СВЕТИ КИРИЛ |
|
|
|
sukio
Нов член Регистриран: 25.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi treba pismena rabota za oa kade ke se zapiseme vo sredno uciliste... nema vrska koe uciliste ... sto znaci vo pismenata da se pise za toa koi moznosti mi ginudi toa uciliste i slicno... HELLPP MEE !!!!
|
|
Chak95
Нов член Регистриран: 28.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Христијанскиот хуманизам во делата на македонските просветители" и "Народниот јазик-жлезен клуч кој го отвара срцето на секој човек", некој ако може да ми помогне со овие 2 теми, многу ми е итно. Благдаам однапред
|
|
inss3.macki
Нов член Регистриран: 29.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako moze ke ve molam kratka sodrzina za tristan i izolda blagodaram odnapred :)))
|
|
inss3.macki
Нов член Регистриран: 29.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Ako moze kratka sodrzina za tristan i izolda blagodaram odnapred :)
|
|
bakky
Нов член Регистриран: 18.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo mi treba pomos za esej na tema: Facebook precka vo razvojot na socijalniot zivot. i Ubaviot zbor zelezni porti otvora. Vi blagodaram odnapred.
|
|
bakky
Нов член Регистриран: 18.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam ako mozi nekoj da mi pomogne da napisam esej na tema Facebook precka vo razvojot na socijalniot zivot. Odnapred vi blagodaram.
|
|
Sweety96
Нов член Регистриран: 01.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може ли помош на тема „ Словенската писменост - светлина на Словенскиот народ“ ... Ви благодарам однапред
|
|
pero95
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ako moze nekoj da mi napise pismena ili da mi dade matrijal za pisuvanje na tema Tristan i Izolda :D fala odnapred :)
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |