|
Кој ја уназадува Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 26> |
Автор | |||||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Солана бара прегласување само на оние места каде имаше инциденти....
|
|||||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Zosto togas se veli, toj odbi da ja komentira izjavata na Gruevski deka 98% od izborite bea fer i demokratski. Tekstot ne e precizen ama zvuci kako da se odnesuva na cela teritorija na Makedonija. |
|||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
od prosta pricina ... solana treba da go zavrsi vece zapocnatoto 99 - ta
|
|||||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Зошто не треба да се слуша травеститот Билјана Секуловска од А1 телевизија...
http://netpress.com.mk/vest.asp?id=31334&kategorija=1 |
|||||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Tipicno necelosno i neprecizno prenesuvanje na vesta koja lesno moze da bide izvadena od kontekst od strana na citatelot |
|||||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
На која вест мислиш, поточно, на оваа твојата или мојата? Изменето од Vladimir88 - 05.Јуни.2008 во 20:09 |
|||||||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Zosto bi se preglasuvalo sekade?
Nemoze nikoj da bara takvo nesto... osven na tie mesta koi bea spomnuvani se bese vo red Изменето од moira - 05.Јуни.2008 во 23:54 |
|||||||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|||||||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
I branko crvenkapa. |
|||||||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
kire imas fakti deka ali ahmeti ja ynasaduva mk ??
|
|||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Faktite se na grobista ili po sanatoriumi!..
Kakva drskost pa uste i fakti da baras!..
|
|||||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Na ovaa jas sto ja prativ, od Biljana Sekulovska, naslovot e Solana bara preglasuvanje vo Makedonija, toa mozes komotno kako sakas da si go tolkuvas. Vesti ne se prenesuvat taka i zatoa nasiot narod cesto e zbunet i dezinformiran, a uste koga ke mi tekne deka novinarkata e edna od povlijatelnite vo A1 kosa mi se diga na glava, kakvi li se drugite. Nisto za ova zborevme NOVINARSTVOTO VO MAKEDONIJA E CISTA 0(nula), katastrofa. |
|||||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
2001, vlevanje vo politika direktno od planina so kalasnjikov vo rakata, nepismen e, neznae MAKEDONSKI, gi zastapuva Kosovskite a ne interesite vo Makedonija, glaven faktor za nestabilnost, javno branenje na teroristi ( Brodec, Aracinovo ), izborni incidenti zaedno so DPA, vodenje na nacionalisticka politika, podtiknuvanje na netolerantnost megu Albancite i Makedoncite, los primer za svoite glasaci kako da se uspee vo zivotot i tn itn. Pisi ako ne e dovolno. |
|||||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Новинарството во Македонија е ПАРТИСКО НОВИНАРСТВО... |
|||||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
I partisko da e lugeto ne se sposobni toa e problemot.
Potocno toa se dva problema. Vo sekoj slucaj cista nula. |
|||||||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |