![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 150151152153154 300> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не сум на кредит, а и не верувам дека ќе ми земе многу... Уживај
![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
PAK PO TEBE MONA ....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
marko , marko, kade da te najdam tebe prijatele, na koja tema si sega za da dojdam i jas ???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ми се јаде и ми се пие кафе
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ми се јаде и ми се спие
|
|
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Поспана сум
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
coveci jade mi s ebaklava
ajde imate li vie da mi dadete ako vi ostanalo od procka nesto i za mene ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Mene mi se spie, ne mi se odi naskola, a pak utre imam test to ke mi go razubajt denot
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
lele i jas so koj pamet sum se uklucila na forumot
utre imam test od 1h do 5 h ....lele 4 saati ke treba da pisubam,ke imam test po germanski lele ama e teska gramatikata, ke puknam od grizi lele a muva ne me laze, pak sum na forumot |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ja glasav deka mi se spie bozem a uste sedam pred pc
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ми се спие ( како и обично
![]() |
|
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
многу ми се пие кафе
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
moca mi se, ama ne mi se stanuva da idam do wc-to
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 150151152153154 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |