IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Го сакаш, ама тој е оженет.........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Го сакаш, ама тој е оженет.........

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 23>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 14:28
Originally posted by apce apce напиша:

sram da vi e лутина
kutrite vasi zeni тага

a kolku ste sigurni deka tie nemaat svaleri голема%20насмевка

море ама си ти била лошааааааааа...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 15:50
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ЖЕНА МИ Е МНОГУ СРЕЌНА КОГА ИМАМ ШВАЛЕРКА - НА ЈА МАЛТРЕТИРАМ ДА АКА СО МЕНЕ ПО ПРОДАВНИЦИТЕ И БУТИЦИТЕ... СИ СЕДИ ДОМА, УЖИВАНЦИЈА, А ШВАЛЕРКАТА СЕ ПОТИ ДОДЕКА ОДБИРАМ ШТО ДА И КУПАМ НА ДВЕТЕ...

....................kolku  si  ti  dvosmislen.............голема%20насмевкаsram da ti e.............a be ke se maltretiram ako treba sekoj den ama parite  ke gi trosi samo na mene i na decata..............poz.............големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:24
Originally posted by bibce bibce напиша:

Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ЖЕНА МИ Е МНОГУ СРЕЌНА КОГА ИМАМ ШВАЛЕРКА - НА ЈА МАЛТРЕТИРАМ ДА АКА СО МЕНЕ ПО ПРОДАВНИЦИТЕ И БУТИЦИТЕ... СИ СЕДИ ДОМА, УЖИВАНЦИЈА, А ШВАЛЕРКАТА СЕ ПОТИ ДОДЕКА ОДБИРАМ ШТО ДА И КУПАМ НА ДВЕТЕ...

....................kolku si ti dvosmislen.............голема%20насмевкаsram da ti e.............a be ke se maltretiram ako treba sekoj den ama parite ke gi trosi samo na mene i na decata..............poz.............големо%20гушкање

Бибче, еден век збор не слушнав од тебе, а се зажелеав, но ти веднаш по срето ме удараш...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:50
.........A BE MIL.....JAS SUM TI KAO AMOROVA STRELA  PRAVO VO SRCE GAGAM..............бакнежбакнежбакнеж.................NEMOZAM ZLATO PUKNAVME OD RABOTA.SEGA LETNA SEZONA I ZNAES KAKO TI E......KOGA RABOTIS SO LUGE...............голема%20насмевкабакнежбакнежбакнеж
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 19:07
Abe za ona sto ne znaes ne mozes da se lutis i kade e sega tuka problemot ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 19:33
.......a be problemite sami si gi pravime..............a kade   e  ????............tuka nekade........намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 19:50
Ako mazot trgne po druga toa znaci deka so pati so momentalnata, so treba da stane pijanica ? Da si go izgori dzigerot i da dobie ciroza ? Pa dajte malku so prirodni i zdravi naviki, a ne so zagaduvanje na okolina, cirozen smrdi bajagi i e gnasen na izgled, a vaka stano ke si bide izbricen, izbanjat, parfemisan, da ti e merak da go gledas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 19:57
............ma u pravo si be.................среќа..........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 20:02
 големо%20гушкање  ...abe sedi, ne me znaes 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:03
Originally posted by bibce bibce напиша:

.........A BE MIL.....JAS SUM TI KAO AMOROVA STRELA PRAVO VO SRCE GAGAM..............бакнежбакнежбакнеж.................NEMOZAM ZLATO PUKNAVME OD RABOTA.SEGA LETNA SEZONA I ZNAES KAKO TI E......KOGA RABOTIS SO LUGE...............голема%20насмевкабакнежбакнежбакнеж

Следниот пат кога ќе влезам кај тебе, со панцир ќе го направам тоа...
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:25
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ako mazot trgne po druga toa znaci deka so pati so momentalnata, so treba da stane pijanica ? Da si go izgori dzigerot i da dobie ciroza ? Pa dajte malku so prirodni i zdravi naviki, a ne so zagaduvanje na okolina, cirozen smrdi bajagi i e gnasen na izgled, a vaka stano ke si bide izbricen, izbanjat, parfemisan, da ti e merak da go gledas

Da, da, ...samo sto dodeka da go vidis takov, on ke izlezeda se najde so svalerkata.....a ke ti se vrati izguzvan, ispoten, umoren.....i pak nisto газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 08:26
Ama bar nema da umre
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 09:06
Или ќе, ама маките медени ќе бидат....А може и некоја песна да и напише, па да замине славно од бојното поле...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 09:08
I ke ima koj da tazi po nego...da de, tri dena...tri, tri, koj ti gi dava, a ko pijanica ic
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,766 секунди.